Irinel Columbeanu părăsește azilul cu o condiție. Ce reguli stricte respectă când iese la plimbare: „Nu e ca la hotel, cum s-ar crede”

Irinel Columbeanu a fost acuzat că părăsește prea des azilul unde s-a mutat, că iese prea des la socializare. În urma acestor acuzații, proprietarul azilului a reacționat și a explicat că atât fostul om de afaceri, cât și ceilalți pacienți acolo au de respectat reguli stricte, că „nu e ca la hotel, cum s-ar crede'.

De când s-a mutat la azil, Irinel Columbeanu e subiectul multor articole de presă și discuții pe internet. Se confruntă cu probleme medicale și financiare, dar cu toate acestea el privește partea plină a paharului. E mulțumit de condițiile de la azil, își permite chiar și să iasă din centru, să socializeze în oraș.

După ce fostul om de afaceri a fost acuzat că iese când vrea din azil, proprietarul centrului a explicat că nu e așa, sunt mai multe reguli care trebuie urmate. Doar pe baza unei semnături Irinel Columbeanu părăsește azilul.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă.

Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc', a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

irinel-columbeanu-la-azil-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Totodată, proprietarul azilului a vorbit și despre stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, care a fost acuzat că poartă numai haine de firmă în ciuda faptului că nu are o situație financiară bună. „E adevărat că Irinel are multe articole vestimentare care costă foarte mult, dar nu sunt noi, nu sunt cumpărate recent, sunt din perioada când era milionar. Nu trebuie condamnat pentru asta. La urma-urmei, sunt achiziționate din banii lui', a mai spus Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești.

Irinel Columbeanu dă vina pe Monica Gabor pentru declinul său

Irinel Columbeanu, care se bucură de îngrijire în azil, a mărturisit că în ultimii ani a experimentat pierderi financiare semnificative. A explicat că o decizie neinspirată din trecut a fost investiția într-o fabrică la Târgu Cărbunești, unde urma să se producă un tip special de ciment numit „columbeanit'. În 2007, la începutul afacerii, Columbeanu prezenta acest ciment că „se întăreşte rapid, iar timpul de uscare se poate regla’.

„Declinul a început odată cu aventura pe care am inițiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale. Nu aveam banii suficienți, am avut mult de investit în acea fabrică. Ea mai există şi acum, dar este în lichidare (…)

Bunurile am început să le vând forţat fiind de banca care mi-a acordat un credit şi după ce am candidat la Primăria Capitalei au găsit de cuviință să declare creditul scadent. Probabil crezând că eu nu o să le mai pot returna creditul, deşi eu returnasem o bună parte din el’, a dezvăluit fostul milionar de la Izvorani.

În cadrul interviului, fostul soț al Monicăi Gabor a recunoscut că expunerea sa în media nu a fost dorită și a subliniat că toate aceste apariții au fost de dragul fostei sale soții. Irinel Columbeanu a exprimat regretul că a devenit subiectul principal al știrilor de-a lungul timpului.

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… pentru că m-a împins să fac o investiție destul de nesăbuită şi, de asemenea, nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atenția era acordată și lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici’, a mai spus Irinel Columbeanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete