Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, își dorește iubită tânără: „Să fie de 18 – 20 de ani”

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a avut tot partenere tinere. În prezent, omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani, este singur și recunoaște că este cu gândul la femeile de 18-20 de ani.

Irinel Columbeanu a mărturisit că are o slăbiciune pentru femeile tinere. Omul de afaceri nu este implicat în nicio relație amoroasă momentan, însă și-ar dori lângă el o iubită tinerică de 18-20 de ani.

„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut.

Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important.

Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă… doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.ro.

irinel-columbeanu-si-monica-gabor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Irinel Columbeanu va pleca în America să o vadă pe Irina

În decembrie, tatăl și fiica se vor strânge în brațe după patru ani. Irinel Columbeanu merge în America, va sta chiar în casa Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink. „Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca, la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r. – Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac.

Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete