Irinel Columbeanu a stârnit furia oamenilor, după ce a plecat de la azil: „Parcă murea de foame”

Irinel Columbeanu nu îi mai impresionează pe oameni după ce a ajuns la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor pleacă tot mai des de la cămin, iar șederea lui acolo este sub semnul întrebării.

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu se confruntă acum cu o realitate cu totul diferită, după ce și-a pierdut întreaga avere. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască într-un azil din Snagov, același loc în care a trăit și tatăl său până în ultima clipă de viață.

Cu toate acestea, aparenta suferință a fostului milionar nu pare să îi impresioneze pe oameni, care l-au criticat aspru pentru ieșirile sale frecvente în afara azilului. Recent, Irinel Columbeanu a postat imagini pe rețelele de socializare în care își etalează vizitele la frizer, momente de relaxare cu prieteni și chiar mese la restaurante.

Puțini cunosc faptul că Romanița Iovan a fost cea care l-a sprijinit financiar pe Irinel Columbeanu, ajutându-l să își plătească chiria la un apartament, după ce acesta a rămas fără vila sa din Izvorani. În ciuda eforturilor apropiaților săi de a-l sprijini financiar, inclusiv încercarea de ajutor din partea lui Gigi Becali, Columbeanu pare să nu renunțe la viața cu care era obișnuit cândva.

Irinel Columbeanu a fost criticat dur pe rețelele de socializare pentru comportamentul său, mulți utilizatori reproșându-i că nu stă liniștit în azil și preferă să iasă frecvent. Comentariile pe pagina sa de Facebook variază de la ironii cu privire la „reclama la paharul cu apă' până la întrebări despre proveniența banilor pentru mesele la restaurante.

„Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă', „Cine ți-a plătit pizza de data asta?', „Și zici că n-ai bani', „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani', „Parcă murea de foame', „Te-ai făcut influencer?', „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?', au fost o parte dintre comentariile dure pe care le-a primit fostul om de afaceri, potrivit Libertatea.

Atunci când jurnaliștii de la Fanatik l-au contactat pe Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, pentru a afla cum se mai simte Irinel Columbeanu, însă răspunsul acestuia a ridicat câteva semne de întrebare cu privire la șederea prelungită a omului de afaceri la azil. „Nu pot să vă dau amănunte, deoarece eu nu sunt în București, dar din câte știu se simte foarte bine. (…) Nu știu cât va mai sta aici'.

Irinel Columbeanu la Ploiești (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 17)

„E egoist, egocentric. S-a bazat tot timpul pe faptul că e persoană publică'

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de către Zoltan Nagy, care i-a fost prieten și care a fost însoțit de un medic. După ce i-a fost pus diagnosticul, Irinel Columbeanu a primit și pastile, iar apoi s-a pozat fericit alături de musafirii lui.

Imaginile au ajuns apoi în Cancan, fapt care l-a deranjat pe Irinel Columbeanu. Acum, după toate întâmplările, medicul care l-a vizitat la azi pe fostul milionar reacționează. „M-a supărat foarte tare. M-a sunat si m-a acuzat pe mine și pe Zoltan Nagy (n.r. fost prieten de-al lui Irinel), că am vrut să mă folosesc de imaginea lui, după ce au apărut acele poze (n.r pe cancan.ro). Dar am pus acel telefon pe seama bolii lui, nu e bine să te cerți cu pacienții cu demență, plus că e și influențat de cei din jurul lui. Sunt persoane din jurul lui care doresc să încaseze bani de pe urma lui.

Niciun prieten însă nu a sărit să-l ajute. El acum caută ajutor financiar, dar foarte puțini au rămas lângă el. E egoist, egocentric. S-a bazat tot timpul pe faptul că e persoană publică. A fost un copil de bani gata, dar de calitate mai proastă. L-am cunoscut prin Zoltan și chiar am fost dispuși să-l ajutăm fiecare, cum puteam. Mă deranjează lipsa lui de recunoștință, faptul că a ajuns să ne denigreze. I-am cumpărat medicamentele din banii mei, și eu și Zoltan, costul acestora se ridică lunar la 5-600 de lei', a declarat medicul Alexandra Ion pentru cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete