Dan Negru a răbufnit din traficul din București: „Unde-s banii mei? Statul nu mi-a explicat niciodată asta”

Dan Negru a atas atenția cu cea mai recentă postare distribuită pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D s-a arătat indignat de traficul din București și a criticat impozitele pe care statul român le percepe având în vedere starea transportului.

Din trafic, de la volanul mașinii sale, Dan Negru a răbufnit. „Stau blocat în trafic și ascult la radio știri despre nouă cotă progresivă și alte impozite care se pregătesc. Nimeni, niciodată, nu mi-a spus concret unde se duc banii mei din impozite? Că̆ pe șosele văd că nu se duc, stau în trafic de vreo oră. Nici în spitale nu se duc. Nici în școli. Cu trenul fac vreo 12 ore până în Timișoara, deci nu se duc nici în infrastructură! Unde-s banii mei?', s-a întrebat prezentatorul, retoric.

Și a continuat: „Statul nu mi-a explicat niciodată asta. Se uită disprețuitor la mine și-mi spune că vin alte impozite, progresive, unice.. Statul să-mi spună : îți iau 10 lei dar îți construiesc o cale ferată că să ajungi repede-n Timișoara. Și-ți mai iau 10 lei și îți fac centură în Bucureșți.
Altfel,dacă̆ nu-mi spune concret, țintit, pe ce se duc banii mei,eu cred că statul că e singurul hoţ care fură cu acte în regulă'.

Cei care au reacționat imediat au fost fanii lui, dar și Marcel Pavel: „Cât adevãr, dar poporul nu misca nici mãcar un deget pentru.a schimba ceva! Dormim…!'.

dan-negruSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Ediție specială de 1 Decembrie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

De 1 decembrie, la Kanal D, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” le aduce telespectatorilor o ediție cu totul aparte, plină de surprize și momente memorabile. Matilda Pascal Cojocărița, Maria Cârneci, Constantin Enceanu, CRBL și Marcel Pavel se alătură prezentatorului emisiunii, Dan Negru, pentru a da viață unei ediții de colecție a quiz show-ului, în care cuvintele au greutate și sunt, ca de obicei, adevărate vedete.

“Se fac doi ani de când limba română e vedeta audiențelor în televiziunea din România, prin . Asta i-am spune noi, României: că ne facem treaba zi de zi. Despre asta e iubirea de România: fiecare să-și facă treaba cum trebuie', a declarat Dan Negru. Vedetele invitate în emisiune nu își vor testa nu doar cunoștințele în ceea ce privește vocabularul limbii române și, ci și agilitatea în a manevra cuvintele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete