Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri! Cântăreața și iubitul francez au planuri de căsătorie: „Nunta în România”

Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri! Cântăreața și iubitul francez au planuri de căsătorie: „Nunta în România”

Irina Rimes trăiește de ceva timp o nouă poveste de iubire. Artista e îndrăgostită de David Goldcher, un artist francez. Cântăreața a făcut acum dezvăluiri despre căsătoria cu acesta, dar și despre posibilitatea de a deveni mamă. 

 

 

Irina Rimes a locuit o perioadă de timp în Franța, alături de iubit. Cei doi au venit apoi în România, unde vedeta le-a făcut cunoștință părinților cu noul iubit. Totul a decurs bine, mama cântăreței a fost încântată de viitorul ginere. Artista are planuri de căsătorie, își dorește ca nunta să aibă loc chiar în România.

„Când l-am văzut Pe David am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduţi în spaţiu. Mă văd mamă în curând. Aş vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiţii, cu dezbrăcatul miresei. Nu ştiu ce-o să înţeleagă prietenii noştri din Franţa din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România şi l-am prezentat părinţilor. A strâns şi a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Pe ăsta nu-l mai pierzi!', a declarat Irina Rimes în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri. Ea a mărturisit că ia lecții de limba franceză pentru a comunica mai bine cu iubitul și cu părinții lui.

„Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata-socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu', a mai spus solista pe YouTube.

David Goldcher creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică

Timp de un an, Irina Rimes a fost căsătorită cu artistul Andi Bănică. Fostul cuplu a divorțat în 2017.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil. Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi', a mai declarat Irina Rimes despre motivul despărțirii de fostul soț.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete