Iulia Vântur rupe tăcerea. Primele declarații despre un copil cu Salman Khan

Iulia Vântur trăiește de ani de zile în India, dar revine în România de fiecare dată când are ocazia. Vedeta a fost mereu discretă când a venit vorba despre viața ei personală, despre relația cu Salman Khan. Iată ce declarații a făcut acum despre posibilitatea de a deveni mamă pentru prima dată. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Iulia Vântur se bucură de un adevărat succes la Bollywood. Piesele cântate de ea au milioane de vizualizări. A înregistrat acum o melodie chiar pentru coloana sonoră a celui mai recent film al lui Salman Khan.

„Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa Seeti maar', și cu piesa Zoom zoom', amândouă de pe coalana sonoră a filmului Radhe'. Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo.', a spus acesta pentru click.ro.

Vedeta a venit de Paște în România, are de rezolvat anumite chestiuni și imediat va reveni în India, în brațele iubitului.

„India încă este în suferință, încă e lipsa de oxigen și de medicamente, însă numărul cazurilor pare să fie în scădere. Ușor, ușor se va pune pe picioare. Nu îmi este teamă să mă întorc, însă există un factor de risc mai puternic, care creează o oarecare stare de anxietate.', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Și despre Salman Khan a făcut câteva declarații. Vedeta în vârstă de 40 de ani a primit un sfat important de la acesta.

„Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea'.

Iulia Vântur, despre un copil cu Salman Khan

Vedeta își dorește să devină mamă, nu spune nu, dar iată când se va întâmpla.

„Când o vrea Dumnezeu.', a mai zis ea în același interviu.

Ce planuri de viitor are Iulia Vântur

Iubita lui Salman Khan se gândește mereu la cariera sa.

„Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete