Irina Margareta Nistor, noi declarații despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat: „Când vezi atât de multe filme…”

Irina-Margareta Nistor, celebrul critic de film român, a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată duminica de la ora 22:30, la Kanal, emisiune în care a făcut dezvăluiri despre carieră și viața ei personală.

Cu o voce inconfundabilă, Irina-Margareta Nistor a dublat până la 3.000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice.

Irina-Margareta Nistor s-a născut în 1957, la un an după ce Televiziunea Română începea să emită; iar 23 de ani mai târziu, destinul o ducea în studiourile TVR, acolo unde a lucrat, în timpul regimului comunist, ca translator. Celebrul critic de film român reprezintă a cincea generație de intelectuali din familia sa.

În ceea ce privește viața personală, ea a trăit o poveste de iubire pasională, despre care a decis să nu vorbească niciodată. Identitatea bărbatului a fost cunoscută doar de mama sa, Irina nu și-a dorit să-și oficializeze relația cu bărbatul mult iubit, căci, așa cum chiar ea a mărturisit la '40 de întrebări cu Denise Rifai', nu ar fi mers. El era căsătorit, avea și copil.

Întrebată de Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări' „Cât de tare doare o iubire imposibilă', Irina-Margareta Nistor a spus: „Nu știu dacă neapărat doare. Tocmai asta este perfecțiunea, după părerea mea. Acum am dat 'Ghici cine vine la cină', filmul cu Katharine Hepburn și Spencer Tracy, iubirea lor a durat câțiva zeci de ani.

irina-margareta-nistor-relatie-barbat-insuratSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A semănat, poate, mult cu a noastră, doar că erau două persoane publice. Atunci am înțeles și mai bine din privirile lor ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă. Ea așa a hotărât să nu meargă și nici el nu a hotărât să fie vreodată împreună, nu cred că doare, asta îi dă un 3D, pentru că e altfel față de celelalte, care pot fi mult mai banale.

Când vezi atât de multe filme, așa cum am văzut eu, probabil că în scenariul vieții mele s-a strecurat și un personaj de genul acesta și mi l-am creat unul pozitiv. (n.r. Deci, nu v-ați dorit să fie niciodată mai mult?) Nu! N-ar fi ținut. Eu mă cunosc suficient de bine, crede-mă. Așa e mai bine, când e mister ține altfel. Nu rupi vraja niciodată. Ai rupt vraja, s-a terminat', a povestit Irina-Margareta Nistor, conform kanald.ro.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete