Irina Loghin, secretul frumuseții sale incontestabile la 82 de ani

Irina Loghin, secretul frumuseții sale incontestabile la 82 de ani

Irina Loghin este una dintre celebrele artiste de muzică populară din România. Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, în luna februarie. Cântăreața reprezintă un model pentru mulți dintre noi datorită stilului de viață sănătos și echilibrat pe care îl are.

Irina Loghin a pășit în platou emisiunii „Vorbește lumea' și a povestit cum reușește să se întrețină și să arate atât de bine, deși are 82 de primăveri. Mai mult decât atât, ea face parte din categoria celor care prezintă un risc crescut de îmbolnăvire cu noul virus, însă anul trecut, interpreta și familia sa au trecut cu succes peste hopul creat de Covid-19.

Nelu Vlad, care a venit alături de artistă la emisiunea de la ProTV , a declarat că a avut o formă medie a bolii și recuperarea s-a produs mai greu.

Povestind despre ritualurile zilnice, Irina Loghin a mărturisit că își menține sănătatea consumând în fiecare dimineață o „poțiune magică' ce o ferește de boli și îi întreține aspectul fizic demn de toată lauda.

Băutura pe care o consumă dimineața artista este, de fapt, ceai de cătină.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități (…) eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună', a dezvăluit Irina Loghin la „Vorbește lumea'.

Cătina a ajutat-o și în timpul infectării cu Covid-19, mai ales că starea artistei a fost asimptomatică.

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat.(…) M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea (…) Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv.

M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă', a mai spus artista.

Nelu Vlad, formă medie Covid-19

Nelu Vlad și Irina Loghin sunt prieteni foarte buni de peste 30 de ani. Acesta a fost infectat cu Covid-19, însă din păcate, spre deosebire de interpreta de muzică populară, Irina Loghin, acesta a avut o formă un pic mai gravă, iar recuperarea a durat mai mult.

„Tot timpul am luat în glumă chestia asta (n.r. Covid-19) (…) Doctorița căreia îi plăcea să stea de vorbă cu mine vorbea doar la telefon cu mine. (…) Domnul Vlad, să știți că aveți Covid. O sp chem salvarea să mergeți la Brăila. Mergeți la Brăila și nu vă îngrijorați, analizele sunt ok.

(…) Din 24 de ore, 23 stăteam în pat. Cum mă sculam, voiam să mă culc (…) Lucrul cel mai rău s-a întâmplat după aia, am fost liniștit câteva zile și a venit un efect întârziat. Nu mai vedeam, nu puteam să-mi mai țin echilibrul, îmi scânteia mintea. Oricum a fost un efect întârziat urât de tot. După aceea mi-am revenit', a mărturisit artistul în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', unde a venit împreună cu Irina Loghin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete