Irina Fodor, mesaj emoționant de ziua soțului ei: „Astăzi e ziua lui și vreau doar să…”

Astăzi este ziua lui Răzvan Fodor, iar soția sa, Irina Fodor, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant și plin de iubire. Cei doi sunt departe unul de celălalt, fiind implicați în diverse proiecte. Irina este pe „Drumul Împăraților' la Asia Express, iar Răzvan se află în Turcia la filmările emisiunii „Burlacul'.

Cu cât trece timpul, dorul lor se intensifică și mai tare, iar dacă în această perioadă mai au loc și evenimente în care ar fi petrecut de minune, lucrurile devin și mai complicate. Irina este copleșită de numeroase emoții care îi invadează sufletul, motiv pentru care astăzi, de ziua soțului ei a făcut o postare emoționantă pe contul său de Instagram. Aceasta a postat câteva fotografii cu Răzvan Fodor și a scris cât de mult îi duce dorul și cât de mult îl iubește după mai bine de 10 ani de căsnicie, numindu-l „suflet pereche'.

„Mi-e dor de el de nu mai pot. ❤️ Astazi e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! ❤️ La mulți ani, suflet-pereche!❤️❤️❤️ @razvan_fodor', a fost mesajul Irinei Fodor pe Instagram.

Răspunsul prezentatorului emisiunii „Burlacul' nu a întârziat să apară, iar în el stă dovada clară a iubirii ce și-o poartă unul altuia.

„Dumnezeul nevestelor, a fost tare darnic cu mine!! ❤️❤️❤️ Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă că înnebunesc🤣🤣🤣', a fost mesajul pe care Răzvan l-a transmis Irinei la postarea acesteia.

Relația lor este foarte frumoasă și foarte bine închegată, dovadă fiind și schimbul de mesaje pe care aceștia și le fac public. Într-un mod amuzant, Irina i-a transmis de curând lui Răzvan că ar putea rămâne definitiv în Turcia.

„Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup', i-a spus Irina soțului său pe Instagram.

Răzvan a preluat mesajul Irinei și a scris „Stai că vine răspunsul imediat…', iar ulterior a filmat-o pe fiica lor, Diana, spunând: „Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta e vai de capul lui…'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete