Secretul relației de 30 de ani dintre Marcel Pavel și soția Violeta. Au loc și discuții între ei: „Lipsa de respect duce la divorț”

Marcel Pavel și soția lui se cunosc din anul 1992, când au devenit și un cuplu. Anii au trecut, au împreună și trei copii și se înțeleg mai bine ca oricând. Detalii din culisele mariajului său a oferit cântărețul într-un interviu pentru ego.ro.

Marcel Pavel a dezvăluit secretul relației lui cu soția Violeta, care a fost balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova. „În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile.

Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…', a explicat artistul.

marcel-pavel-si-sotia-30-de-ani-impreuna-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar dacă au o relație bună, el a recunoscut că mai există și discuții între ei, dar după atâția ani împreună știu cum să rezolve totul. „În fiecare casă mai sunt discuții, au fost și din cauza situației sociale, din cauza pandemiei, există în lume o stare generală de nervozitate ascunsă, uneori stai să explodezi. Acum depinde și de starea de vanitate. Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Citeşte întreaga ştire: Dezvăluirile lui Marcel Pavel după 30 de ani de căsnicie cu Violeta. „Lipsa de respect duce la divorț'. Din ce cauză au loc discuții în familia lor

Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine', a mai spus Marcel Pavel pentru ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete