Irina Baianț, adevărul despre relația cu Ștefan Stan: „Am vrut să fac o dezmințire în ceea ce privește această informație”

Irina Baianț este una dintre cele mai talentate cântărețe de operă de la noi, însă a început să devină mai cunoscută după apariția sa în finala emisiunii „Vocea României' din anul 2014, alături de Tiberiu Albu. Apoi a participat alături de Doru Todoruț la etapa națională a concursului Eurovision 2016, cu piesa „The Voice'.

De-a lungul timpului, în presa tabloidă au apărut mai multe zvonuri care au spus că Irina Baianț ar fi avut o relație cu Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Vocea României'. Cei doi au fost surprinși la braț pe stradă, iar de aici, au pornit mai multe scenarii, ce au sugerat că ar fi avut o relație.

Irina Baianț, adevărul despre relația cu Ștefan Stan

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, Irina Baianț a spus adevărul despre această presupusă relație cu Ștefan Stan.

„Asta cu relația cu Ștefan Stan a apărut chiar înainte de Eurovision, nici nu mai știu să spun exact când, pentru că nu sunt o consumatoare de presă tabloidă. Mi-a ajuns la urechi această informație. Am vrut să fac o dezmințire la un moment dat în ceea ce privește această informație. Dar nu m-am ocupat de ea pentru că nu mi s-a părut importantă. Am văzut că s-a scris că am fost la film, deci un întreg scenariu. Eu trăiesc într-o lume a scenariilor în general, cu tot ceea ce fac, cu toate rolurile pe care le joc. Dar asta este o informație care nu are nicio legătură cu realitatea. Nici măcar o prietenie strânsă nu pot să spun că am avut cu Ștefan stan. S-a pus la un moment dat problema de o colaborare, el e un om ok, eu sunt om ok. Atunci chiar mi-a arătat o prietenă, așa în glumă, hai mă deja v-ați despărțit? Apoi s-a scris că relația noastră a durat cât o ploie de vară.

Partenerul ideal cred că este un mit. Nu cred că există. Cred că este pur și simplu un om care scoate pur și simplu cea mai bună versiune a ta. În momentul în care voi găsi un om care să mă facă mă simt cea mai bună Irină de până în momentul respectiv și alături de el voi simți că pot să mă autodepășesc și să găsesc noi valențe spirituale și umane în viața mea, probabil că îl voi numi ideal pentru mine. Nu cred în căsătorie, nu cred că o hârtie poate ține doi oameni legați, la fel cum niciun copil nu poate ține doi oameni legați,' a spus Irina Baianț, pentru Revista Avantaje.

Irina Baianț a cucerit Europa cu talentul și frumusețea ei, iar vocea sa s-a făcut auzită de pe marile scene ale lumii. La doar 27 de ani, se poate lăuda cu o activitate impresionantă, cu peste 60 de concursuri naționale și internaționale la activ, potrivit evz.ro. A colaborat cu Scala, Alte Oper Frankfurt, Filarmonica din Berlin, Opera din Viena, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Palatul Kremlin, Grand Rex Paris, Opera Națională din Istanbul, München Stats Oper, Her Majesty\’s Theatre Londra, Paladium theatre UK și multe altele.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Irina Baianț și Ștefan Stan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ștefan Stan, adevărul despre fostele sale iubite! În ce relații a rămas cu Andreea Mantea după despărțire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete