Ipoteză șocantă în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Ce spune Sorin Ovidiu Bălan despre agresoare?

Ipoteză șocantă în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Ce spune Sorin Ovidiu Bălan despre agresoare?

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Mirela Vaida a trecut zilele trecute prin momente dramatice în timp ce se afla în platoul emisiunii „Acces Direct'. Nici nu începuse bine emisiunea când o necunoscută a pătruns goală în studio și a atacat-o cu un bolovan pe Mirela, care a reușit în ultimul moment să evite o tragedie.

Invitat permanent în cadrul emisiunii de la Antena 1, Sorin Ovidiu Bălan a lansat o ipoteză șocantă în ceea ce privește atacul lansat la adresa Mirelei Vaida. Renumitul jurnalist de investigații a dezvăluit că ușa pe care atacatoarea a intrat în platoul de la „Acces Direct' nu era păzită, fiind folosită doar de persoanele din producție.

„S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc că nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână', a declarat Sorin Ovidiu Bălan.

Mai mult decât atât, acesta a spus că agresoarea ar fi intrat direct în platoul emisiunii, fără să se rătăcească pe coridoare, ceea ce i-a dat de înțeles că femeia fie nu se afla pentru prima dată în platou, fie a primit indicații de la cineva din interior pentru a-și duce la bun sfârșit planul criminal.

„După părerea mea, femeia n-avea cum să vină de la Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o', a mai precizat Sorin Ovidiu Bălan.

Mirela Vaida a depus plângere penală. A izbucnit în lacrimi

Mirela Vaida a ajuns astăzi și la secția de poliție, unde a depus plângere penală împotriva femeii care a intrat în platoul emisiunii de la „Acces Direct'. Vedeta a izbucnit în lacrimi, precizând că primește foarte multe amenințări pe Internet.

„Nu mă simt bine. Sunt pentru prima oară. Îmi vine să și plâng. N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine.

Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc. Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice.

Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice avem drept de viață și de moarte asupra lor. Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață', a declarat Mirela Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete