Emisiunea “Bravo, si stil!”rămâne fără un jurat important

Bravo ai stil juriu

Răzvan Ciobanu, juratul de la Bravo, ai stil!' si unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România, părăsește show-ul de la Kanal D, în care a avut o contribuție semnificativă.

Motivul pentru care Răzvan Ciobanu părăsește emisiunea Bravo, si stil!'

Deși pare surprinzător ca în plin succes al emisiunii, unul din jurați să părăsească show-ul, iată că motivul despărțirii nu e deloc de neglijat: Răzvan Ciobanu vrea să se dedice în totalitate business-ului său personal.

„Bravo ai stil!' a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit. Așa că am ales ca pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din familia Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show. Sigur că rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine ca designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. Bravo, ai stil! este, practic,  „copilul' pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Multumesc echipei pentru că a crezut în mine!', a spus Răzvan Ciobanu.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali și mai îndrăgiți jurați de la Bravo, ai stil!'. El a adus mereu în intervențiile sale din emisiune argumente solide și a avut un aport real în formarea tinerelor concurente de pe scena show-ului devenit un adevărat fenomen în România.

Razvan Ciobanu (1)

Răzvan Ciobanu este un brand grație colecțiilor lansate și apreciate de public și a experienței  acumulate în industria modei. Având prima prezentare a unei colecții  la vârsta de 19 ani și fiind etichetat drept copilul rebel' al modei românești, acesta continuă sa impresioneze prin eleganța, versatilitatea și extravaganța creatiilor sale, rămânând un reper in moda autohtonă si nu numai.

Foto: Facebook

Citește și:

Zodiile care se îmbogățesc în 2018. Vor avea parte de câștiguri financiare însemnate

5 zodii care vor trece prin schimbări radicale în 2018

Apariții memorabile ale vedetelor autohtone în 2017

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete