Ipostaza neașteptată în care apare Maia Morgenstern. Primele declarații: „E vorba despre conflictul dintre generații”

Maia Morgenstern apare așa cum nu ai văzut-o niciodată, chiar într-un într-un videoclip muzical, cel al solistei Airyen Vay.

Actrița Maia Morgestern nu este la prima să colaborare internațională, aceasta a jucat și în filme la Hollywood, spre exemplu, în rolul mamei lui Iisus, în „Patimile lui Hristos”. Și de dată această actrița joacă tot rolul unei mame, iar solista Airyen Vay o joacă pe fiica ei. În videoclip Airyen încurajează tinerii lumii să-și facă vocea auzită. Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii mai ales cei care în prezent se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur.

Cu „Breathe', Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzică pentru a transmite mesaje puternice. De data aceasta, cântăreața încurajează generațiile tinere să-și facă vocea auzită și să facă tot ce este necesar pentru a realiza o schimbare pozitivă în lume.

maia morgenstern actrita in videoclip 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„În esență, această piesă este despre lupta pentru ceea ce este corect, indiferent de reacția celorlalți din jurul tău'. Breathe' îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teamă de a-i supăra pe ceilalți. Pentru a împărtăși mai bine mesajul puternic al acestei melodii, Airyen Vay a lucrat cu actrița Maia Morgenstern.

Morgenstern joacă rolul mamei lui Airyen care se luptă cu fiica ei rebelă să nu se ducă să protesteze. „Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generațîi, situațiile limită, tensionate între părinți și copii.. sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou…parcă e purtat de vânt spulberat.

Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între ține și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare? Oare mai există o șansă, o cale de comunicare? Poate doar dragostea, încrederea mai poate salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem…Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest film, clip este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce', spune Maia Morgenstern.

„Am scris refrenul acestui cântec acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică. Eram singură și nu știam ce să fac, așa că am început să cânt, că să mă liniștesc. Inspirația pentru versuri a venit la începutul acestui an și așa s-a născut cântecul', spune Airyen Vay. “Breathe' se găsește acum pe toate platformele muzicale globale, inclusiv Apple Music, Spotify și Amazon Music. În plus, fanii pot viziona videoclipul muzical oficial „Breathe' direct pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete