Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu fiul lui și cu Andreea Mantea: „Suntem într-o beznă totală”. Nu e trecut în certificatul de naștere al băiatului

Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu fiul lui și cu Andreea Mantea. Fostul sportiv a declarat că nu își mai vede băiețelul, cu care nu a avut mereu o relație foarte apropiată.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit înainte să se nască primul lor copil și nu și-au vorbit timp de ani buni. Ulterior, cei doi au încercat să aibă o relație normală, de dragul băiețelului lor, care acum are aproape 8 ani și e la o școală privată.

David locuiește cu mama lui și câteodată își mai vizita și tatăl, totul până de curând, când Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu Andreea Mantea și cu fiul lor. „Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect', a declarat Cristi Mitrea pentru Fanatik.

cristi-mitrea-si-andreea-mantea-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Într-un interviu mai vechi, Andreea Mantea spunea că David nu mai merge la tatăl lui pentru că se întoarce total schimbat după ce petrece timp cu Cristi Mitrea. „Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…)

Nu înțeleg de ce trebuie să ne luăm după niște tipare, e atât de greșit', a spunea Andreea Mantea.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună în ziua în care fiul lor a împlinit 3 ani

În 2018, când David a împlinit 3 ani, băiețelul i-a avut alături pe părinții lui. Andreea Mantea și Cristi Mitrea au vorbit atunci despre fiul lor, David. „În anii trecuți, am făcut petrecere o dată acasă, la un an, și cea de la doi ani a fost în deplasare, pentru că mama a muncit și nu avea cum să își ia liber. A mers și David în deplasare și a fost foarte drăguț… E ziua lui și mi se pare normal să fie (n.r. prezent și Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei), E o relație absolut normală. Se înțeleg foarte bine și asta nu face decât să mă bucure…

Când îl văd cât este de independent, mă bucur enorm. Dar în același timp mă doare, pentru că, cumva, mi-e teamă să nu se dezlipească prea repede de mine atunci când va crește. pentru că este atât de independent, Dumnezeule, de îmi vine să urlu. L-am dus la grădiniță, toți copiii plângeau, erau foarte multe mămici acolo, și numai el mi-a zis: haide, du-te, bine, pa’. E foarte independent. pe de o parte îmi place, dar pe de altă parte mi-e ciudă. david înseamnă tot, absolut tot pentru mine’, a povestit Andreea Mantea, la Kanal D.

Cristi Mitrea a făcut și el câteva declarații despre băiatul lui.

„E ziua copilului meu, e prima oară când o petrecem împreună. Este, probabil, cel mai important motiv să îmi doresc să rămână pe primul plan. Cel mai important lucru în momentul de față este David, creșterea lui, relația pe care am dezvoltat-o cu Andreea, ca să putem să-l creștem împreună în armonie. Sunt mândru de el, sunt mândru de cum a crescut. Încercăm cât mai mult posibil să avem o legătură frumoasă și să o închegăm, să fie cât mai puternică. Este un băiat foarte inteligent, cu o personalitate foarte puternică din câte am văzut până acuma. Sper să fie la fel de isteț ca mama lui și ca tatăl lui. Și să aleagă o viață liniștită, cred că este cel mai important. de la mine cred că a luat un pic din nebunia noastră.

Îl văd ca pe o persoană care cu siguranță s-ar descurca singur pe viitor în orice situație. E încăpățânat la fel ca mine, este un copil foarte frumos. seamănă cu mine, și cu mama. Momentele petrecute împreună sunt foarte drăguțe, mai ales când sauntem singuri. Altfel este foarte atașat și o iubește foarte mult pe mama lui. În secunda când suntem împreună, bineînțeles că se schimbă un pic rolurile și devina mai atașat, mai călduros față de mine. Încercăm să facem lucruri noi pe cât posibil’, a spus Cristi Mitrea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete