Ion Țiriac Jr., mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare: „Vă pot arăta lumea, dar…”

Ion Țiriac Jr. este extrem de discret când vine vorba de viața personală. Acesta a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc timp de 10 ani și rodul iubirii lor sunt cei doi băieți.

Divorțul dintre Țiriac Jr. și fosta sa soție a fost unul civilizat și fără tam-tam, motiv pentru care unii au rămas surprinși când au aflat că nu mai formează o familie. Imediat după ce au confirmat divorțul, Ion Țiriac Jr. a fost văzut cu o nouă cucerire. Aceasta fiind nimeni alta decât Sorana Cîrstea, care pare a fi nu o simplă iubită, ci logodnică.

Cu toate acestea, fiul miliardarului Ion Țiriac este aproape de băieții săi, iar recent a postat o imagine cu cei doi care au crescut foarte mult. Fiul cel mare are 13 ani și mezinul 12. Ambii sunt elevii unei școli private din Capitală, dar au o și alte activități extrașcolare, cum ar fi înot şi fotbal.

„Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele', a scris fiul miliardarului în dreptul imaginii cu cei doi băieți.

Chiar dacă viețile lor au luat-o pe drumuri separate, Ion Ion Țiriac păstrează legătura cu fosta soție, fiind în continuare atașat de aceasta. Ei au fost văzuți împreună în zona de nord a Capitalei când Sorana se afla la un turneu, iar Ion Ion Țiriac a sărutat-o pe frunte.

Cât despre părerea actualei iubite, aceasta se pare că nu prea contează și mai mult decât atât are câteva interdicții puse de Țiriac Jr.. Acesta i-ar fi interzis Soranei Cîrstea să vorbească public despre relația lor. De asemenea, jucătoarea de tenis nu i-a cunoscut pe cei doi copii ai partenerului său din cauza faptului că Ileana Lazariuc nu vrea acest lucru, iar afaceristul nu a ripostat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete