Ion Dolănescu ar fi împlinit 79 de ani. Ce s-a întâmplat la mormântul lui din Cimitirul Bellu

Ion Dolănescu s-a născut pe 25 ianuarie 1944. Regretatul artist s-a stins din viață în anul 2009, atunci când o țară întreagă l-a plâns și l-a condus pe ultimul drum. Pe 25 ianuarie 2023, acum câteva zile, Ionuț Dolănescu i-a dus un omagiu tatăl său, la mormânt.

Alături de mai mulți apropiați, Ionuț Dolănescu a mers la mormântul lui Ion Dolănescu din Cimitirul Bellu. S-a întâmplat chiar în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani. „E o zi tristă, pentru că 25 ianuarie era o zi de sărbătoare, în casa noastră, în casa tatălui meu.

Veneau zeci, sute de fini, prieteni, familia, mari artiști. Din păcate, nu mai este printre noi. Astăzi, 25 ianuarie, Ion Dolănescu, tatăl meu, marele interpret, ar fi împlinit 79 de ani. Era născut în 44 și iată că s-au scurs aproape 14 ani de când a plecat la ceruri', a declarat Ionuț Dolănescu la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Sigur, că într-un fel sunt mulțumit, sunt fericit în sufletul meu că oamenii nu l-au uitat. Întotdeauna i-am adus un gând pios marelui artist Ion Dolănescu, cel pe care l-am iubit cu toții, cel care a fost iubit de întreg poporul român, și care, iată, încă mai trăiește în amintirea oamenilor, în sufletele oamenilor. Ion Dolănescu e în continuare adulat, ascultat de public, cântecele sale sunt iubite, el trăiește prin muzica sa. Și le mulțumesc celor o mână de prieteni, finilor noștri dragi, care au fost astăzi prezenți să-l comemorăm. Cum am spus, astăzi ar fi împlinit 79 de ani', a mai dezvăluit Ionuț Dolănescu, care a urmat și el o carieră în muzică ca tatăl lui și ca mama lui, Maria Ciobanu.

ion-dolanescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ionuț Dolănescu îi face casă memorială lui Ion Dolănescu

După un proces de durată, Ionuț Dolănescu a câștigat în instanță casa în care a locuit mulți ani Ion Dolănescu, tatăl lui. Acum o renovează și o transformă în casă memorială.

„Am avut șansa să câștig această casă memorială. A aparținut marelui scriitor Barbu Ștefănescu Delavrancea, tatăl meu a cumpărat-o în anul 1975 și a trăit acolo mai bine de 40 de ani până în clipa în care a plecat dintre noi. Este mult mai complicat să renovezi, decât să o reconstruiesc. Este casa copilăriei mele', a spus Ionuț Dolănescu pe 25 ianuarie la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete