Ionuț Iftimoaie are mâna în ghips, după o accidentare la Survivor 2023. Primele declarații: „Este într-adevăr o problemă”

S-a încheiat cea de-a treia săptămână a celui mai puternic reality show din România. Concurenții au luptat cu inima în fiecare probă și au demonstrat că lipsa hranei, dorul de casă și disconfortul creat de dormitul în natură nu înseamnă nimic atunci când vrei să-ți depășești limitele.

Miercuri seara, Daniel Pavel i-a condus pe jucători în ultima luptă din această etapă, cea pentru recompensă, iar apoi i-a susținut într-un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și lacrimi. Primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor care a oprit șirul jocurilor câștigate de Faimoși și care le-a adus o recompensă mult dorită: paste și sos de roșii. În ciuda victoriilor acumulate în ultima vreme, membrii echipei roșii nu s-au putut regrupa și nu au făcut față puterii adversarilor care au câștigat cu 10 la 4.

Cu toate acestea, cei care au avut o seară dură au fost tot Războinicii deoarece s-au văzut nevoiți să revină în arena Consiliului de Eliminare. Andrei Neagu, Codruța Began și Răzvan Danciu au așteptat cu sufletul la gură să afle rezultatul votului celor de acasă. Într-o atmosferă tensionată, Daniel Pavel a făcut anunțul: show-ul s-a încheiat pentru Răzvan, cel care a câștigat primul meci susținut în Survivor 2023 și a fost apoi trimis în Exil. Tânărul a fost aplaudat de către colegi, dar și de către Faimoși pentru tot ce a demonstrat.

În aceeași ediție, și Faimoșii au avut parte de o situație neașteptată. Tot prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul, de data aceasta despre Ionuț Iftimoaie: „Ai acuzat o durere la mâna stângă, consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu. Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă.

Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?', a spus în emisiune Daniel Pavel.

Ionuț Iftimoaie a făcut apoi declarații, el are mâna în ghips după o accidentare. „Așa este! În urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat. De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori și de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, tot o să pot să ajut echipa', a spus el.

ionut-iftimoaie-accidentare-survivor-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine cum este situația, însă vreau să contribui și să particip la jocurile care o să îmi permită să pot să aduc și eu aportul echipei, mai ales pentru ce înseamnă jocurile de provizii și pentru imunitate. Sunt un luptător, este într-adevăr o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete