Ioana Tufaru se apară după ce fost criticată că nu are grijă de copilul ei. De ce nu muncește partenerul ei

Ioana Tufaru se apără după ce a fost criticată că nu are grijă de Luca, fiul ei. Fiica Andei Călugăreanu are probleme financiare, iar soțul ei nu muncește.

De-a lungul timpului, Ioana Tufaru a fost criticată pentru că nu ar avea grijă de fiul ei, Luca. Fiica Andei Călugăreanu s-a enervat când a auzit ce s-a discutat și a declarat că de multe ori face sacrificii pentru a-și întreține fiul. De asemenea, ea spune că Luca este un copil bine hrănit și curat.

„Vai, așteptam să ajungem la întrebarea asta… Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e sila să reproduc ce spune lumea, sau cel puțin ce spune o parte de lume, cea care nu are altceva mai bun de făcut și care se cred perfecți și fără de păcat, despre mine. Zic că nu-mi îngrijesc copilul, că nu-i dau să mănânce, că în loc să-i cumpăr mâncare copilului dau banii pe țigări și sucuri, și alte prostii în loc să-i cumpăr lui, ba chiar am auzit că ar spune lumea că nu-l duc nici la școală, că nu mi-aș da interesul ca el să învețe, etc…

Și dacă îmi e permis, celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să arunce venin, le zic așa: să fie de capul lor! Atât! Pai arată Luca a copil nemâncat și neîngrijit? Ați zis că aveți poze paparazzi cu mine? Ce este în pozele alea? Pe bune!? Chiar m-am săturat să fiu acuzată pe nedrept. Normal că răbufnesc.

Sunt persoane care sunt în anturajul meu, în jurul meu, care văd clar dacă copilul meu e îngrijit, dacă am grijă, dacă îl duc la școală. Cu adevărat, chiar m-am săturat. Că dacă nici eu, din puținul meu, din sărăcia mea, nu am grijă de acest copil… Atunci să mă ierte Dumnezeu!

„Și dacă fumez și beau suc care e problema?'

Și dacă fumez și beau suc care e problema? Uite că știu să mă limitez. Să pot bea și un suc, să aibă și copilul mâncare și să nu ne lipsească nimic. Dar trebuie să dau cuiva socoteala ce fac eu cu banii și cum îi drămuiesc? Atâta vreme cât copilul meu arată cum trebuie, cât e îmbrăcat, îngrijit, merge la școală, toată lumea e mulțumită. Nu văd care este problema unora', a spus Ioana Tufaru pentru Fanatik.

De asemenea, ea susține că încă are probleme financiare și se descurcă așa cum poate. Fiica Andei Călugăreanu mai face bani din colaborările pe care le are la teatru, în schimb partenerul ei nu lucrează. Se pare că Ionuț are interzis din partea medicilor să lucreze din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

„Cu banii ne descurcăm la fel ca și până acum, adică greu! Dar, mergem mai departe, nu cerem nimănui nimic, încercăm să ne descurcăm cu ce avem! Eu mai fac diverse colaborări din care mai scot un bănuț, pe la teatru! Ionuț nu muncește, nu pentru că nu vrea, ci pentru că starea de sănătate și medicii nu-i permit! Veniturile sunt mici, e adevărat, dar încercăm să facem față!', a declarat fiica Andei Călugăreanu.

ioana-tufaru-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Domnul Becali ne mai ajută'

Ioana Tufaru a mărturisit că Gigi Becali o mai ajută din când în când și îi este recunoscătoare. Latifundiarul din Pipera i-a cumpărat la un moment dat și casă acesteia.

„Domnul Becali ne mai ajută, da! Cu ce este, este bine venit ajutorul dânsului, dar eu aș fi mulțumită și dacă nu ar ajuta cu nimic, doar simplul fapt că avem un loc unde să locuim este mare lucru și îi voi fi recunoscătoare pe viața acestui minunat om și înger pentru noi. Iar recunoștința mea față de dumnealui este că Luca îi poarta numele, el se numește și George', a mărturisit Ioana Tufaru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete