Ioana Petric și-a dat demsia de la „Cronica Cârcotașilor”. Făcea parte de 15 ani din echipa de la Prima TV

Ioana Petric a decis să își dea demisia de la „Cronica Cârcotașilor', după 15 ani pe care i-a petrecut alături cu echipa de la Prima TV. Colega lui Șerban Huidu a făcut primele declarații.

În urmă cu 15 ani, Ioana Petric începea colaborarea cu „Cronica Cârcotașilor', iar acum a luat decizia să își dea demisia. Ea a dat vestea neașteptată chiar cu câteva zile înainte ca emisiunea de la Prima TV să înceapă.

„Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile”, a declarat Ioana Petric pentru Click!.

Pe Facebook, ea a mai postat un mesaj, unde explică faptul că alegerea sa nu a fost deloc una șoară. De asemenea, ea menționează că nu a fost vorba nicio secundă să fie dată acasă, iar hotărârea i-a aparținut în totalitate.

„Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă. Prin urmare, această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă', a scris Ioana pe rețelele sociale.

serban-huidu-si-ioana-petric-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„E important să îți accepți propriul adevăr'

„Cred că, în viață, e important să îți accepți propriul adevăr și, chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor!', a mai scris Ioana în același mesaj public.

„Cronica Cârcotașilor' va reîncepe miercuri, 15 martie, la Prima TV cu un nou sezon. „Voi prezenta eu cu Șerban Huidu emisiunea, fără Ioana și fără bebelușe!', a mai dezvăluit pentru sursa mai sus menționată, și Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete