Ioana Ginghină, dezvăluiri la 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol: „Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie”

Ioana Ginghină a făcut noi dezvăluiri la 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița, care s-a recăsătorit anul trecut, a mărturisit că i-a plătit actorului jumătate din casă.

Ioana Ginghină, cunoscută actriță care și-a împărtășit întotdeauna poveștile personale cu sinceritate, a vorbit deschis despre căsniciile ei și despre curajul de a o lua de la capăt, indiferent de obstacolele întâmpinate pe drumul vieții.

Din 2006 până în 2019, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol. Chiar dacă povestea lor de dragoste a ajuns la final, cei doi au ales să mențină o relație civilizată de dragul fiicei lor, Ruxi. În 2023, Ioana Ginghină și-a unit destinele cu Cristi Pitulice și se declară extrem de fericită cu această alegere. Actrița a subliniat că niciodată nu s-a temut să își refacă viața amoroasă și că un act de căsătorie are o importanță specială pentru ea.

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a împărțit averea, rămânând cu vila în care au locuit împreună. Această decizie nu a fost lipsită de sacrificii financiare, dat fiind că a fost nevoită să îi plătească fostului soț jumătate din valoarea casei.

„Prietena pe care am nășit-o și alături de care lucram la «MiniArtShow' în perioada respectivă nu avea iubit, iar eu nu mai aveam soț. Noi vorbisem de mult că eu trebuie să o nășesc pe ea. I-am spus: «Corina, să îți găsești soț, că eu îmi găsesc naș! Tu doar găsește soțul, asta este problema, în rest rezolvăm tot ce ar trebui să rezolvăm!».

„Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract!'

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul. Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt! Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!', a declarat Ioana Ginghină pentru ego.ro.

ioana-ginghina-nunta-cristi-pituliceSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Ioana Ginghină a fost căsătorită de trei ori

Puțini sunt cei care știu că Alexandru Papadopol nu a fost primul soț al actriței. Înainte de el, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Daniel Tudorică până în 2004, iar doi ani mai târziu s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol. În 2023, actrița s-a cununat civil cu Cristi Pitulice, omul alături de care a găsit fericirea după divorțul neașteptat de tatăl fiicei sale.

„Dacă este nevoie și, Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă! Eu fac glume prin teatru. Am colegi noi care nu mă cunosc, au vreo 20 de ani și sunt fascinați: «De 3 ori te-ai măritat?».

Nu știți ce zace în mine! Le spun: «Eu am experimentat căsnicia la 20 de ani, la 30 de ani, la 40 de ani.» Să sperăm că ne oprim aici și nu o experimentez și la 50 de ani, dar viața bate filmul!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete