Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o până acum. „Nu am căutat-o. Am înțeles că e în Germania acum”

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia ei. În podcastul „Acasă la Măruță' ea a povestit că are o soră vitregă pe care nu a cunoscut-o până acum.

Ioana Ginghină e fiica antrenorului de sport Dan Ginghină. Vedeta nu e singurul copil al acestuia, din primul mariaj cu o româncă stabilită în America el are un băiat și din altă relație o fată, pe Dana Ginghină. Ea e sora actriței, cea pe care nu a cunoscut-o niciodată.

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată. Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie. Am un frate vitreg, pentru că e al primei soții a tatălui meu. Țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu. Ea nu știu cum arată. Între soția din America și mama, tata a mai făcut un copil, fără să fie căsătorit, copilul poartă numele Ginghină.

Sora e mai mare cu doi sau trei ani decât mine și nu o cunosc. La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit', a dezvăluit vedeta.

sora-ioana-ginghina-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ioana Ginghină a mai menționat că nici tatăl ei nu a forțat-o să își cunoască sora, căci nici el nu ține legătura cu ea. „Eu am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia. Nu am căutat-o și cumva am aflat că tata s-a întâlnit cu mama fetei acum câțiva ani și pe fata ei o cheamă Roxana, deși e făcută înainte de Ruxandra (n.r. – fiica Ioanei Ginghină). Am zis că ce chestie că le cheamă aproape la fel. Am înțeles că sora e în Germania acum. Eu am înțeles că femeia cu care a fost tata avea familie sau avea soț sau ceva de genul și cumva el a plătit pensie alimentară, dar nu s-a vrut ca el să facă parte din familie, că ea mai avea copii, soți. Deci tata nu a fost tată efectiv. D-asta cred că tata nici nu s-a băgat', a mai spus actrița, căreia i-ar plăcea să își întâlnească sora.

„Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete