Ioana Ghinghină i-a spus fiicei sale că a pozat nud. Reacția Ruxandrei a fost fabuloasă: „Ea mă învață zilnic să…”

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața. Aceasta pare că a renăscut și viața ei a intrat pe un făgaș cât se poate de normal. Acum doi ani, a avut o discuție cu fiica sa, Ruxandra, și de teama de a nu afla din presă anumite lucruri despre ea, vedeta de la Antena 1 i-a recunoscut acesteia că a pozat nud în tinerețea sa.

Ioana Ghinghină se pregătește să meargă din nou în fața altarului, iar relația cu fiica sa este din ce în ce mai sudată. Motiv pentru care a considerat că ar fi momentul unei discuții mai serioase în ceea ce privește trecutul ei. Ioana s-a destăinuit fiicei sale că a pozat nud, iar reacția Ruxandrei a fost peste așteptările vedetei.

„I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere. A fost o discuție foarte normală', a declarat Ioana Ginghină, potrivit viva.ro.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol se poate declara o mămică fericită pentru că are parte de susținerea fiicei sale și mai mult decât atât aceasta susține că primește sfaturi utile de la micuța domnișoară.

„Poate părea hilar, însă cred că ea mă sfătuia pe mine acum un an cum ar trebui să-mi refac viața. Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi. Povestesc cum a fost la mine și cam atât. Fiecare trebuie să-și trăiască propriile experiențe de viață. Sunt cea care o va susține în tot ceea ce va vrea să facă.

Am încredere în ea. Nu îi dau lecții, le vede și le învață. Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă', a mai spus actrița de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete