Învăț să iubesc viața așa cum e ea

Protagonista copertei este Mihaela Tonea din Cluj-Napoca. La doar 26 de ani, are deja doi copii și o viața împlinită.

mihaela tonea

Când își dorești ceva cu adevărat, nimic nu contează mai mult decât ceea ce ai în suflet și în minte pentru acest vis. Așa am fost crescută și educată, iar dorința de a avea o familie mi s-a îndeplinit. Am doi copii frumoși, sanatoși și un soț minunat care mă fac fericită, sunt licențiată a facultății de Drept și în prezent masterandă în dreptul afacerilor și în resurse umane.

„Este foarte important să faci ceea ce îți place

Nu mi-am organizat viața într-un anumit fel, ci pur și simplu mi-am dorit ceva și am lăsat ca lucrurile să se întâmple de la sine, așa cum este normal să se întâmple. Cred că este foarte important să faci ceea ce-ți place și ceea ce crezi că te duce înspre sensul corect al drumului tău în viață.

Așa am fost crescută de către părinții mei, care m-au ajutat și ghidat chiar și în plan profesional, ei lucrând în domeniul afacerilor de peste 20 de ani.

Recunosc că aceste sfaturi și experiența lor m-au ajutat. E grozav să ai o mamă tânără – a mea are 47 de ani, este frumoasă, foarte activă, bunică de la 43 de ani! Așa voi fi probabil și eu la vârsta ei de acum, cumva am repetat în subconștient tiparul ei de viață.

O alta coincidență este și diferența de vârsta între părinții mei – 8 ani – exact ca între mine și soțul meu. Îmi doresc să fim ca ei, uniți și fericiți după atâția ani de căsnicie. Mulți mă întreabă dacă viața mea e toată numai floricele și fericire. Da, sunt multe realizări, au fost și câteva situații dificile care se pot întâmpla oricui, dar cu răbdare și gânduri pozitive am trecut peste obstacole.

Învăț mereu să iubesc viața așa cum e ea, cu momentele frumoase, dar și cu cele neplăcute, dând importanță celor frumoase. Toți avem calități și slăbiciuni; consider că felul în care le combinăm ne definește.

Cel mai important este să fii persoana care vrei tu să fii. Îmi doresc să-mi îndeplinesc visurile pe care le am alături de toți cei dragi ai mei. Și visez să pot să ajut concret copiii aflați în situații dificile și pe părinții lor. De când sunt și eu mamă, am devenit mai sensibilă la problemele sociale ale celor vulnerabili.

Foto: Dan Borzan

Vestimentație: Alexandra Calafeteanu

Machiaj: Carmen Dincă

Coafură: Getts Hair Studio

Accesorii; Nissa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate