Introducere in dans contemporan – adulti

dansModul incepatori
Din 3 noeimbrie, cu Andreea Novac

Atelierul de introducere in dans contemporan este organizat in sapte intilniri si va fi adaptat nivelului fiecarei grupe iar abordarea va pune accent pe creativitate si mai putin pe tehnica. Dar pentru a ajunge la creativitate fiecare cursant trebuie sa invete cum sa isi stapineasca corpul.

Structura atelierelor
Atelier 1 + 2 + 3: In primele trei intalniri ne vom concentra pe intelegerea corpului. Aceste prime intalniri vor avea o parte tehnica mai accentuata, folosind principii de baza si notiuni din dansul contemporan. Vom insista asupra mecanismelor de functionare ale corpului si vom explora notiuni precum timp si spatiu, ritm, dinamica, mobilitate, forma, etc.

Atelier 4 + 5 + 6: Urmatoarele trei intalniri vor fi dedicate improvizatiei. Vom incerca sa ne antrenam sensibilitatea, imaginatia si creativitatea printr-o serie de exercitii si improvizatii – in grup sau individual – iar atentia va fi indreptata spre a cauta, intelege si dezvolta propriul mod de a ne misca.

Atelier 7: In cea de-a saptea intalnire vom explora notiuni de compozitie si constructie a spectacolului incercand sa dam o forma si un context lucrurilor asimilate anterior.

Inscriere la – [email protected]
Durata curs: 7 ateliere per modul
Frecventa: saptaminal
Cost curs: 315 ron / 240 ron – elevi, studenti
Loc desfasurare: Body Fly Gim, Str Oltarului nr 6
Data incepere: 3 noiembrie, ora 19:00
Virsta cursanti: min 16 ani (max 15 pers. grupa)

Andreea Novac este absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I. L. Caragiale”, Bucuresti, Facultatea de Teatru, specializarea coregrafie, precum si a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Specializarea Psihologie, Universitatea din Bucuresti. Cercetator in cadrul programului “Resources/ reSourcing – critical platform” – program ce isi propune constituirea unei arhive despre dansul contemporan romanesc. Secretar literar la Centrul National al Dansului Bucuresti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri