Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Berbec

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 10-16 octombrie este Luna Plină din 16 octombrie, care se va forma în zodia Berbec. Iată, așadar, cum vor fi zodiile influențate, în această perioadă, de aspectul format de Lună și care sunt cel mai bine aspectate sectoare ale vieții în cazul fiecărei zodii.

luna plina

BERBEC

Carieră Luna Plină din 16 octombrie se formează, în cazul vostru, în casa personalității. Totodată, voi veți începe să culegeți acum roadele unor contracte recent încheiate sau unor negocieri care au avut loc recent. Eficienți, pragmatici și organizați, veți dispune de toate atuurile pentru a vă duce la bun sfârșit proiectele.

Dragoste Dacă Berbecii aflați într-o relație redescoperă armonia și pasiunea începutului, cei singuri ar fi bine să se țină la distanță de flirturi, de relații, pentru că sunt predispuși la decepții. Cel mai tare feriți-vă de Săgetători.

TAUR

Dragoste Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe casa introspecției. Cu alte cuvinte, voi veți simți nevoia să vă petreceți mai mult timp în singurătate, să fiți doar voi și gândurile voastre. După toate problemele pe care le-ați avut în ultima vreme, mai ales în relația de cuplu, această izolare chiar vă va fi de bun augur, fiindcă, foarte probabil, veți reuși să legați lucrurile între ele și să ajungeți la niște concluzii importante.

Bani Din punct de vedere financiar, în această săptămână vă aflați sub o stea norocoasă. Aveți șanse să vă intre în conturi niște sume importante, din surse neprevăzute.

GEMENI

Luna Plină se formează, în cazul vostru, în casa prietenilor. Aveți șansa să revedeți persoane de care, într-un anumit moment al vieții voastre, erați foarte apropiate. Sau aveți șansa să cunoașteți persoane deosebite care, în scurt timp, vor face parte din cercul vostru de prieteni și care vă vor acorda un sprijin nesperat atunci când veți avea nevoie.

Bani Veștile sunt bune în sectorul financiar, căci se întrevede o creștere importantă a veniturilor. Dacă nu vor fi nici creșteri salariale, nici prime, nu vă rămâne decât să jucați la loto. Șansa va fi, cu siguranță, de partea voastră.

RAC

Carieră Luna Plină aduce, în cazul vostru, schimbări în carieră. Poate fi vorba despre un job nou sau despre un alt post la actualul loc de muncă, mai bine remunerat decât cel anterior. Oricum, va fi vorba despre un angajament avantajos din punct de vedere financiar. De asemenea, șomerii vor avea șansa să se angajeze.

Dragoste Vă vine sau nu să credeți, pentru voi urmează poate cea mai bună perioadă a anului din punct de vedere amoros. Atât pentru cei aflați deja într-o relație, care vor fi mai fericiți și mai împliniți ca oricând, cât și pentru cei singuri, care vor avea ocazia să întâlnească acea persoană ce le va face inimile să bată cu putere. Când o întâlniți, nu jucați cartea timizilor! Spuneți-i clar și răspicat ce simțiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop