Interviu cu Kiefer Sutherland despre “Monstrii contra extraterestrii”

Interviu cu Kiefer Sutherland despre “Monstrii contra extraterestrii”

R: De cate ori l-ai urmarit pe George C. Scott in Dr Strangelove?
K.S.: L-am urmarit de cateva ori. A fost foarte amuzant, pentru ca personajul meu este comparat cu Yosemite Sam. Vocea a fost foarte simpla. Mai intai am discutat despre personaj, despre faptul ca a stat izolat o vreme dar totusi a reusit sa conduca cu brio echipa, asa ca am vrut sa-l fac mai excentric decat ar fi fost normal.

Asa ca am incercat diferite variante. Dar vocea in sine am gasit-o foarte repede. Imi placea atat de mult, incat o foloseam oriunde. Intr-o zi, cineva mi-a zis: „Vocea ta seamana cu cea a lui Yosemite Sam!”. M-am speriat putin si am modificat vocea. Este atat de amuzant sa faci ceva fara sa fii restrictionat de prezenta fizica.

Am realizat ca povestea este foarte amuzanta, dar care te si atinge din punct de vedere emotional. Este o balanta destul de echilibrata intre textul pentru copii si subtextul, pe care l-am gasit amuzant ca adult si parinte care a urmarit in copilarie prea multe filme care nu ii erau adresate.

R: In film tipi foarte mult. Nu le-a fost teama celorlalti ca iti vei face rau vocii?
K.S.: Am fost foarte norocos in cariera mea. Am alte roluri in care trebuie sa tip 24 de ore; deci acest rol nu prea m-a solicitat. Nu a fost chiar asa de rau.

R: Au folosit si alte aspecte ale tale – in afara vocii – ca sa animeze personajul tau?
K.S.: Nu cred. In prima zi de munca am discutat despre cum arata personajul meu. Asta m-a ajutat foarte mult in a-i gasi vocea. El arata exact cum suna.

R: Ai vazut inainte schitele?
K.S.: Nu am vazut schitele. Dar era un poster pentru fiecare personaj, cu referinte vizuale complete, nu doar cum arata. Eu n-am lucrat cu niciunul din ceilalti actori, dar era un tip foarte talentat care citea toate replicele. Tipul acesta incredibil juca patru personaje in acelasi timp si avea cate o voce distincta pentru fiecare. Era atat de rapid si atat de bun!

R: Preferi ca vocile sa fie inregistrate in acelasi timp?
K.S.: Cred ca este mult mai bine sa joci intreaga scena cu partenerii tai, eventual sa repetati pana cand iese perfect. Evident, eu nu mi-am costruit cariera in domeniul comediei. Deci orice ajutor e binevenit.

R: Care este monstrul tau preferat din film?
K.S.: Cred ca Dr. Cockroach este destul de amuzant. Cel mai mult am lucrat cu Reese si pentru ca mai colaboraseram si inainte, stiam de ce este in stare. Ea este un monstru pe care eu il vad cel mai trist in clipa cand toti sunt inchisi in celula. Atunci cand ea incepe sa planga, personajul meu spune: „Eu plec. Nu pot face fata acestei situatii.” El incearca sa arate ca este tare, dar in interior se simte responsabil pentru toti.

R: La ce ai mai lucrat cu Reese inainte?
K.S.: Am jucat impreuna in filmul Freeway.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete