Interviu cu Adela Popescu despre Fundaţia Ringier (Video)

Interviu cu Adela Popescu despre Fundaţia Ringier (Video)

În ţara noastră, sărăcia cruntă, în care se află anumite familii, îngroapă viitorul copiilor noştri. Iar dacă aceşti micuţi se mai confuntă şi cu probleme grave la sănătate, speranţa lor la viaţă dispare şi rămâne doar gândul la moarte.

Cu scopul de a oferi speranţă şi sprijin material, Fundaţia Ringier a luat fiinţă în anul 2008, iar de atunci echipa, formată din doar trei oameni, s-a implicat în cazuri sociale grave, încercând să câştige lupta cu moartea.

În activitatea fundaţiei un rol important îl are Ziarul Libertatea, unde sunt promovate cazurile copiilor cu un diagnostic grav şi care provin din familii foarte sărace.

Jurnalistul Gabriel Peneş, de la cotidianul Libertatea, este omul de bază al acestei fundaţii, deoarece el merge în spitale pentru a obţine informaţii şi ţine legătura cu familiile copiilor.

Persoanele care doresc să-i ajute aceşti micuţi, o pot face fie donând 2 euro prin SMS la 8828, fie direcţionând 2% din impozitul pe venitul lor, fie contactând membrii fundaţiei la ajutacopiii@ringier.ro în scopul de a se implica.

Mai multe detalii despre activitatea fundaţiei şi cazurile care au primit ajutor,  găsiţi pe pagina de Facebook Fundaţia Ringier, dar şi pe site ul fundaţiei http://www.ringierfoundation.ro/

Urmăriţi un interviu video emoţionant cu Adela Popescu, PR Manager Ringier România.  

Web editor: Magda Câmpeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate