Tom Cruise, copilărie greu încercată. Motivul pentru care actorul a avut grijă de mama și surorile sale

Cu tot succesul și farmecul care înconjoară celebritățile, uităm adesea că acestea sunt ființe umane la fel ca noi. Unele au fost nevoite să facă sacrificii uriașe și să depășească o copilărie complicată pentru a ajunge unde sunt astăzi. Un astfel de exemplu este Tom Cruise, care a trebuit să crească foarte repede pentru a avea grijă de mama și surorile sale.

Înainte de a ne fermeca cu înfățișarea sa și de a deveni un actor, producător și sportiv de succes, Tom Cruise a avut o copilărie dificilă. A fost nevoit să își asume responsabilități semnificative la o vârstă foarte fragedă și a trebuit să renunțe la copilărie pentru a-și întreține familia.

Starul din Top Gun s-a născut în New York în 1962. Fiu al profesoarei Mary Lee și al inginerului Thomas Cruise, a crescut într-o casă cu trei surori. Familia sa s-a mutat des din cauza instabilității tatălui său. Acesta își schimba constant locul de muncă și avea un caracter destul de exploziv.

Tom s-a chinuit mult la școală în copilărie, a frecventat 14 școli diferite și a fost diagnosticat cu dislexie la vârsta de șapte ani. În cele din urmă, când avea 11 ani, mama sa a decis să-l părăsească pe tatăl său și să se stabilească cu fiul și fiicele sale în Kentucky. Mary a fost nevoită să aibă grijă singură de cei patru copii și a avut până la trei slujbe pentru a întreține gospodăria.

Actorul a dezvoltat o relație foarte apropiată cu mama sa și a sprijinit-o în tot ceea ce avea nevoie. Mary a dezvăluit că dulcele ei fiu se dădea peste cap pentru a o face să se simtă bine. Din păcate, stresul și volumul de muncă au afectat sănătatea lui Mary, provocându-i o hernie de disc. Acest lucru a însemnat că nu mai putea avea grijă singură de familia ei, iar o prietenă a trebuit să se mute cu ei pentru a-i ajuta la treburile zilnice.

Pentru o vreme, familia a trăit din bonuri de masă. În plus, Tom a trebuit să se maturizeze mai repede decât alți copii. De la vârsta de 11 ani, starul din Misiune Imposibilă a început să lucreze pentru a-și întreține mama și surorile. Băiatul a livrat ziare, a tuns iarba la casele vecinilor și a acceptat sarcini de curățenie, tot ce a putut pentru a ajuta în casă.

Deși relația dintre adolescenți și părinții lor poate trece prin unele suișuri și coborâșuri, cea dintre Tom și Mary a fost diferită. Mama lui i-a fost întotdeauna cea mai bună prietenă, iar el a folosit toți banii pe care îi câștiga din slujbele sale pentru a-și întreține familia, scrie Bright Side.

Museum of the Moving Image Salutes Tom Cruise, Cipriani 42nd Street, New York, America – 06 Nov 2007SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De la o vârstă fragedă, Tom s-a arătat interesat de actorie și era foarte talentat. Când era mic, făcea mici schițe ale comedianților săi favoriți sau imita personaje animate, iar cel mai loial public al său era mama sa. Așa că, deși simțea nevoia să aibă grijă de ea și să își amâne visele, Mary a fost cea care l-a încurajat să participe la prima sa piesă de teatru în liceu.

Când Tom avea 16 ani, mama sa s-a recăsătorit, așa că tânărul s-a simțit în sfârșit pregătit să își urmeze visele în industria cinematografică. La 18 ani, a decis să se mute la New York și i-a promis lui Mary și tatălui său vitreg, Jack South, că în 10 ani va avea o carieră de succes în actorie. Amândoi l-au sprijinit, iar mama sa a devenit ghidul său pe drumul spre succes.

Deși Tom a câștigat recunoașterea criticilor și a fanilor într-un timp foarte scurt, se pare că faima nu i s-a urcat niciodată la cap actorului, iar etica sa puternică de muncă l-a menținut în top timp de 40 de ani. El este conștient că datorează o mare parte din realizările sale tocmai mamei sale, care l-a învățat să muncească din greu și să fie răbdător și determinat.

Deși Tom Cruise este una dintre cele mai influente vedete de la Hollywood, faima nu l-a ținut niciodată departe de Mary. Actorul a participat cu ea la mai multe evenimente și a arătat-o cu mândrie ori de câte ori a putut. Mai mult, actorul continuă să aibă grijă de surorile și nepoții săi, care petrec mult timp cu el acasă.

Mary Lee s-a stins din viață în 2017 și, deși starea ei de sănătate s-a deteriorat și s-a îndepărtat de ochii publicului în ultimii ani, moștenirea ei în inima și în cariera lui Tom Cruise va rămâne mereu.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete