Insula Mykonos, sora mai mică a Ibizei

Avantaje Mykonos 09.06.14

Insula Mykonos este destinaţia favorită a turiştilor din toată lumea şi de îndată ce pui piciorul pe pământul grecesc vei întelege de ce. Fie că îţi doreşti să te relaxezi toată ziua la soare pe plajele întinse cu nisip auriu fin, să te plimbi pe straduţe înguste ca să admiri monumente impresionante sau să dansezi până în zori, Mykonos este alegerea ideală.

Cele mai frumoase plaje din Mykonos

Plajele insulei Mykonos sunt renumite pentru nisipul lor auriu şi apele cristaline care le scaldă, unde sunt asigurate toate facilităţile, de la cazare în apropiere de litoral, până la baruri la malul mării, restaurante şi centre pentru sporturi nautice. Coasta de sud este extrem de populată în vârful sezonului, pe când în nord poţi savura momentele de calm şi relaxare.

O vacanţă pe insula Mykonos asigură toate gusturile – dacă eşti în cautarea unor plaje unde petrecere este cuvântul de ordine, atunci alege Super Paradise sau Paradise Beach, pentru a te bucura de aerul cosmopolit al insulei, mergi în Kalo Livadi, Psarou Beach sau Kalafati, iar dacă liniştea şi izolarea sunt potrivite pentru tine, departe de agitaţia staţiunilor populare, pofteşte la Fokos Beach.

Promenade prin oraşele pitoresti

Plajele din Mykonos sunt doar o parte din atracţiile insulei Mykonos. Ce poate fi mai frumos decât o plimbare seara devreme într-unul din frumoasele oraşe, pe străzile înguste pline de localnici şi turişti deopotrivă, cu o atmosferă romantică plutind în aer.

Locurile sunt împânzite de restaurante moderne, taverne unde se serveşte peşte proaspăt şi cluburi de noapte, motiv pentru care unii dintre cei care şi-au petrecut vacanţa aici ţi-ar putea spune că Mykonos este sora mai mică a Ibizei.

Capitala insulei, Mykonos (Chora), este un oraş pitoresc cu un labirint de străzi mici, unde ici, colo stau liniştite case tradiţionale şi biserici, galerii de artă, restaurante elegante, cafenele, baruri, buticuri şi magazine de suveniruri.

Sejur Mykonos Grecia

Hotel Avra Studios 3*- de la 315 euro-persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta