Informații explozive în biografia Ducilor de Sussex

Mult așteptata biografie a relației dintre Meghan Markle (38 de ani), Prințul Harry (35 de ani) și familia regală, Finding Freedom, va fi curând lansată.

Cartea va detalia prima lor întâlnire, mariajul celor doi, munca lor și scandaloasa separare de familia regală a Marii Britanii.

Informații explozive în biografia Ducilor de Sussex

Biografia nu este autorizată, reprezentanții perechii regale declarând că nu au fost intervievați de scriitorii ei.

Ducii de Sussex au insistat că materialul este rezultatul „propriilor experiențe ale scriitorilor în calitatea lor de membri ai corpului presei regale”.

Biografia este redactată de corespondenții regali Omid Scobie și Carolyn Durand și va fi lansată în data de 11 august.

Trei fragmente din carte au fost publicate de Times și Sunday Times, fragmente care detaliază relația cuplului încă de la începuturile ei.

Din locuința sa din Rosario Mexico, tatăl Ducesei a declarat pentru The Sun: „Este cel mai prost moment din lume pentru ei [Meghan și Harry] să se plângă în privința a orice – pentru că oameni de pretutindeni suferă din cauza pandemiei de coronavirus”.

„Îmi iubesc fiica, dar nu apreciez ce a devenit în acest moment.” Potrivit The Sunday Times, Harry și Meghan au refuzat ideea obținerii de ajutor pentru a-l proteja pe tatăl actriței în perioada în care povestea lor de dragoste devenise publică.

Thomas Markle: „Faptul că familia regală i-a sfătuit să mă ajute, iar ei au refuzat este o veste incredibilă”.

Corespondenții regali ar fi vorbit cu cel puțin 100 de surse incluzând și prieteni apropiați de-ai cuplului, precum și foști angajați ai lor, toate informațiile fiind verificate din cel puțin două surse.

Prințul Harry, nerăbdător să se separe de propria familie

În aceeași carte se arată că Prințul Harry era atât de nerăbdător să părăsească familia regală încât a refuzat perioada de probă oferită de regină, perioadă care le-ar fi permis reîntoarcerea în sânul familiei după 12 luni de la Megxit.

Potrivit biografiei, Prințul a vrut o ruptură „curată”, fără ca presa să scrie că el și Meghan s-ar putea alătura din nou familiei regale.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit că „frustratul” Prinț Harry își dorea mai mult decât Meghan să se separe de familia regală.

Potrivit aceleiași surse, Prințul își dorea să comunice cu Regina și cu tatăl lui, Prințul Charles, însă era împiedicat constant,

„Harry se simțea constrâns. Voia să poată vorbi cu bunica și cu tatăl lui însă întâlnea mereu ajutoare care-i blocau calea.

Era frustrant pentru el. Devenea și mai frustrat când i se spunea că nu poate face ceva”, se mai arată în biografie.

„Tot ce s-a întâmplat în timpul Megxitului va fi văzut prin prisma lor. Ce nu se va afla însă este cum s-a descoperit că Harry și Meghan au plănuit în secret „ieșirea” din familia regală cu cel puțin 9 luni înaintea anunțului oficial din luna ianuarie a anului acesta.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Elenei Udrea! Eva Maria, fotografiată într-o ipostază haioasă

Cum arată fiica regretatului actor Dem Rădulescu? Irina și-a făcut recent debutul în film!

O cântăreață celebră a dezvăluit că a plătit prostituate pentru a întreține relații sexuale cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete