Inele de logodnă care o vor impresiona cu siguranță

Dacă te-ai hotărât să faci pasul cel mare și să-i propui iubitei tale să-ți fie alături pentru tot restul vieții, ai face bine să te asiguri că momentul va fi unul memorabil și să-i oferi inelul care o va lăsa fără respirație. Este, totuși, un moment unic în viața voastră, iar acel inel va rămâne mărturia sentimentelor profunde care v-au adus împreună. Da, e foarte greu să alegi inelul perfect, pentru că după o singură vizită într-un magazin de bijuterii constați că ai la dispoziție mii de variante. De aceea ai nevoie de câteva informații care să te pună pe direcția bună. Iată ce elemente ar trebui să ai în vedere atunci când ești în căutarea inelului de logodnă care o va impresiona:

Inel cu diamant

Prețios și elegant, inelul cu diamant este varianta cu care mergi la sigur, pentru că subliniază cel mai bine importanța evenimentului și, prin urmare, dacă iei în calcul această variantă poți avea doar alegeri inspirate. În funcție de bugetul pe care îl aloci pentru această achiziție, poți opta pentru o piatră mai mică sau mai mare ori chiar pentru un inel cu o piatră centrală mare care să fie încadrată de altele mai mici. Modelul și montura sunt, de asemenea, foarte importante, iar acestea trebuie întotdeauna alese în ton cu personalitatea iubitei și cu gusturile ei. Dacă este o persoană elegantă și sofisticată, mergi pe un model royal, cu ornamente bogate, dacă este adepta simplității, alege un model cu o singură piatră, iar dacă este nonconformistă, modelul halo, sub formă de bandă, cu o piatră centrală înconjurată de mai multe pietre mai mici, este alegerea potrivită.

Aur alb, galben sau roz?

Culoarea metalului din care e realizat inelul este, de asemenea, importantă și trebuie aleasă în funcție de gusturile pe care le are partenera sau în ton cu personalitatea ei. Dacă este o persoană care poartă în permanență bijuterii, atunci inelul de logodnă trebuie să fie ales în nuanța celor pe care le are deja sau cea predominantă. În cazul în care partenera ta poartă mai rar bijuterii, atunci culoarea va trebui aleasă în funcție de personalitatea ei. Astfel, dacă este elegantă și o adeptă a clasicului, alege aur galben, dacă este modernă, mergi pe aur alb, iar dacă are o fire romantică, aurul roz este cel care i se va potrivi. 

Alte pietre

Smaraldul, rubinul sau safirul sunt, de asemenea, pietre potrivite pentru un inel de logodnă. În afara frumuseții lor, acestea trimit și un mesaj puternic și pot conferi bijuteriei o semnificație și mai mare. De exemplu, smaraldul este piatra specifică persoanelor creative și cu înclinații artistice. În schimb, safirul simbolizează loialitatea, iar rubinul este piatra pasiunii, potrivit The Knot.

Și argintul este o variantă

Bineînțeles că un inel de logodnă poate fi și din argint, mai ales dacă partenera ta iubește acest metal și cu greu ar putea să poarte altceva. Pur și simplu există persoane îndrăgostite de acest metal, care vor aprecia mai mult atenția acordată gusturilor și pasiunilor lor decât valoarea inelului. Deci, dacă vrei să o impresionezi, arată că ești atent la detalii și la ceea ce-i place și mergi pe această variantă. 

Foto: Pexels

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
CSID
Kudika
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial