Indepliniti-va singure dorintele! (P)

Era o zi obisnuita de vineri, ca oricare alta vineri ce leaga rutina obositoare a saptamanii de zbuciumul weekend-ului. Stateam la birou bucurandu-ma de gustul bogat Doncafe, cafeaua mea ce-mi dizolva treptat ultimele picaturi de oboseala adunate in timpul saptamanii.

Prietena mea cea mai buna imi umplea fereastra de chat a facebook-ului cu planuri de weekend, dar eram prea relaxata ca sa pot urmari firul evenimentelor ce se perindau prin fata ochilor.

concurs DoncafeDe la un timp, toate weekend-urile incepusera sa arate la fel si parca distractia ameninta sa se deghizeze intr-o rutina cu apucaturi de dictator. Deodata, mintea (sau poate cafeaua?) a inceput sa schiteze planul unei idei nebune: cum ar fi daca am schimba peisajul si am fugi intr-un oras interesant in week-end?

Din fereastra de chat raspunsul a venit la fel de prompt: plecam la Barcelona! Pana sa termin cafeaua de baut, aveam booking-ul la avion facut online, plus cateva idei de haine pentru bagajul neasteptat.
Au urmat 2 zile nebune, pe strazile superbului oras catalan, in care obiectivele turistice erau cucerite rand pe rand. Orele parca devenisera minute!

In vinerea urmatoare, o vineri ca oricare alta, cand din nou imi savuram cafeaua linistita la birou, am primit de la prietena mea un link catre concursul Doncafe de pe Facebookhttp://apps.facebook.com/canatapreferata . Un concurs in care poti castiga un weekend VIP la Barcelona, incarcand o poza a canii tale preferate. „E un semn”, m-am gandit! Cate sanse erau ca premiul Doncafe sa fie excursia la Barcelona, orasul de care m-am indragostit? Cana mea preferata e acum in concurs!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri