INCREDIBIL: El este Ken care vrea să se transforme în bărbatul Barbie!

Povestea bărbatului care și-a schimbat sexul, chipul și trupul pentru a deveni un personaj de desene animate… mai exact, bărbatul Barbie!

Rodrigo Alves s-a născut în Brazilia și a avut o copilărie dificilă din cauza aspectului său fizic, lucru care l-a determinat să se supună procedurilor chirurgicale pentru a-și îmbunătăți înfățișarea. Prima sa operație a avut loc la vârsta de 17 ani. De-a lungul anilor, Alves a cheltuit sume considerabile de bani pentru a-și perfecționa aspectul fizic, intervențiile chirurgicale variind de la rinoplastie la implanturi de pectorali și schimbarea formei diferitelor părți ale corpului.

Povestea lui Rodrigo, care acum se numește Jessica Alves, ridică multe întrebări despre normele culturale legate de frumusețe și identitate. De asemenea, atrage atenția asupra riscurilor și beneficiilor chirurgiei plastice, precum și asupra importanței sănătății mentale în luarea deciziilor legate de modificările corporale semnificative.

Între Ken și bărbatul Barbie

Astăzi, Rodrigo alias Jessica Alves a devenit o personalitate publică influentă, folosindu-și experiența pentru a discuta despre acceptare, diversitate și drepturile persoanelor transgender.

El este Rodrigo Alves, brazilianul care a cheltuit aproape 1 milion de euro ca să arate fix ca păpușa Ken.

Rodrigo Alves a fost subiectul multor emisiuni TV și documentare, apărând în emisiuni precum “Celebrity Big Brother” în Marea Britanie. Viața și transformările sale au fost larg mediatizate, atrăgând atât admirație, cât și critică. 

Vedeta Big Brother a pornit pe drumul lung al transformării din punctul de vedere al genului. Și-a pus extensii de păr, și-a făcut implanturi în fese și piept și se laudă în stânga și-n dreapta că este transsexual. El le-a cerut fanilor lui să îl numească Roddy, pentru că se 'află într-o perioadă de tranziţie sexuală şi că va deveni în cursul acestui an' o femeie 100%.

„Ani de zile am încercat să trăiesc ca și bărbat. Am avut pătrățele false pe abdomen, mușchi falși, dar nu făceam altceva decât să mă mint pe mine!', a declarat Alvares. „

“Am continuat să-mi fac operaţii estetice pentru a mă regăsi, când în realitate eu simţeam că vreau să fiu femeie. Nu am putut tranziţiona atunci. Mi-era frică. Nu ştiam de unde să încep. De asemenea, aveam multe slujbe pentru televiziune în numeroase ţări şi toate acestea îl voiau pe Rodrigo. Apoi, am găsit o cale de a trăi ca Jessica, care se ascundea în interiorul meu. Am devenit un travestit în secret. Obişnuiam să port o perucă şi să stau pe canapea să mă uit la un film. Pentru mine era un sentiment de evadare. Am trăit aşa timp de patru ani, apoi mi-am făcut o operaţie de înlăturare a coastelor pentru a deveni mai feminină. Am trecut printr-o depresie grea, iar diagnosticul meu psihologic a fost de disforie de gen. Mi-am început procesul de tranziţie în septembrie 2019 şi acum sunt foarte încântată că am ajuns la final” a mărturisit brazilianul.

Credibil sau nu, ce știm clar este simplu: Ken care vrea să se transforme în Barbie. Şi-a dorit să devină “păpuşa umană Ken” şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

„Îmi doresc ca, la un moment dat, oamenii să se uite la mine și să spună: Uite ce femeie frumoasă!', spune Alvares la final.

A fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost un carnețel. Ce a scris a impresionat pe toată lumea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete