Incident la gala de decernare a Premiilor Oscar 2018. Oscarul acordat actriței Frances McDormand a fost furat

Oscar furat Frances McDormand

Gala aniversară a premiilor Oscar 2018 a fost marcată și de câteva incidente mai puțin plăcute. Cu toate că organizatorii au pus la punct chiar și cele mai mici detalii pentru ca evenimentul să iasă perfect și să fie unul spectaculos, au existat și situații pe care nu le-au putut controla. 

Oscarul acordat actriței Frances McDormand a fost furat

Imediat după petrecerea organizată în urma decernării Premiilor Oscar 2018, actrița Frances McDormand, cea care a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal în urma rolului pe care l-a interpretat în  „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', a rămas fără trofeul oferit de către Academia de Film Americană. Actrița a lăsat statueta aurită în sală și între timp a comunicat cu personale prezente la eveniment, primind o mulțime de mesaje și felicitări pentru distincția obținută, potrivit adevarul.ro. Ulterior, actrița a realizat că trofeul lipsea și a început să îl caute cu disperare.

Cel care a furat trofeul este Terry Bryant, un bărbat în vârstă de 47 de ani care intrase la petrecere pe baza unui bilet. Acesta s-a fotografiat cu trofeul actriței și a făcut chiar și un live pe pagina sa de Facebook, anunțându-și prietenii virtuali că este unul dintre norocoșii premiați cu un astfel de trofeu.

După acest incident, hoțul a fost prins, iar trofeul a ajuns din nou în posesia actriței Frances McDormand. După ce i-a fost înmânat trofeul, actrița a rugat autoritățile ca hoțul să nu fie pedepsit, însă poliția l-a arestat pe bărbat, iar acum aceasta riscă până la un an de închisoare, iar cauţiunea pe care trebuie să o plătească este de 20.000 de dolari.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Gal Gadot și Frances McDormand, sărut la Premiile Oscar 2018. Cum au fost surprinse cele două actrițe?

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2018

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

Câştigătorii Premiilor Oscar 2018. Lista completă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete