Încasări URIAȘE! Luxul în care trăiește Dorian Popa

Una dintre vedetele extrem de prezente pe rețelele de socializare este Dorian Popa. Acesta își ține la curent fanii postând numeroase detalii din viața sa, reușind astfel să își crească și veniturile.

Mai mult de atât, traficul pe care îl face pe internet datorită proiectelor sale l-a condus către o viață pe care și-a dorit-o foarte mult. Câteva dintre marile lui visuri a fost să-și construiască o casă și să conducă un bolid de lux.

Când îți place ceea ce faci, munca devine plăcere pură. Acest lucru s-a văzut și în cazul artistului care face totul din pasiune și cu ușurință, obținând astfel satisfacție profesională, dar și financiară.

Dorian Popa le-a mărturisit admiratorilor săi că acum câțiva ani a reușit să câștige primul milion de euro, iar de atunci soldul din bancă continuă să crească.

„Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă', a mărturisit cântărețul pe canalul său de Youtube.

Ambiția și dorința de a-și construi casa visurilor sale l-au determinat să facă cea mai serioasă investiție.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!', a spus Dorian Popa la matinalul de la PRO FM, în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete