Încă un bebeluș în lumea mondenă! Cătălin Cazacu va fi tătic!

Încă un bebeluș în lumea mondenă! Cătălin Cazacu va fi tătic!

Anul 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, mulți dintre noi am fost nevoiți să ne adaptăm noilor reguli impuse de pandemie și să ne reorganizăm viețile. Normalul de până acum nu mai este la fel, însă viața trebuie să-și continue firul firesc.

Acest lucru s-a întâmplat în casele tuturor, în relațiile noastre, drept urmare, după Smiley, un alt burlac din lumea mondenă din România va trăi emoțiile venirii pe lume a unui copilaș.

Iubita lui Cătălin Cazacu este însărcinată în aproape trei lui și îl va face pe acesta din nou tată. Prezentatorul emisiunii “Distracțiile lui Cazacu”, difuzată pe TVR 2, este destul de discret în ceea ce privește viața sa personală, astfel că vestea despre bebeluș nu au aflat-o decât prietenii foarte apropiați.

Celebrul motociclist mai are un băiat dintr-o relație cu frumoasa Nicoleta Delinescu. Puștiul, în vârstă de 10 ani, locuiește împreună cu aceasta în Timișoara, însă Cazacu depunde toate eforturile pentru a-i fi alături și pentru a-l sprijini ori de câte ori are nevoie.

„Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând. (..) Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi', povestea în urmă cu câțiva ani fostul concurent al emisiunii Exatlon.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete