În primele zece luni ale anului, numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat. Anul 2023 anunță creșteri cu peste 20% față de 2019!

CruiseHub, parte a Grupului Aerotravel, anunță triplarea solicitărilor pentru vacanțele pe croazieră în primele zece luni ale lui 2022, ca urmare a dorinței de călătorie în continuă creștere, dar și a renunțării la restricțiile epidemiologice a liniilor de croazieră. Astfel, turiștii români se pot îmbarca la bordul navelor de croazieră MSC, și nu numai, fără a fi vaccinați, doar cu prezentarea la îmbarcare a unui test RT-PCR sau antigen, cu rezultat negativ. În plus, pentru itinerarii din Marea Mediterană, Europa de Nord, Marea Roșie și Caraibe, turiștii vaccinați cu schema completă nu mai sunt obligați să prezinte niciun fel de test la îmbarcare.

Toți pasagerii CruiseHub pot alege orice croazieră din zecile de itinerarii parcurse de cele 21 de nave MSC Cruises, în sezonul de iarnă și în 2023, cu oferte cu adevărat speciale, atât pentru croaziere individuale, cât și de grup.

5 December 2019, MSC Divina’s first call at Ocean Cay MSC Marine Reserve © AP Images for MSC Cruises

Croazierele individuale pot fi achiziționate la tarife foarte avantajoase, începând de la 349 €/pers. pentru itinerarii din Marea Mediterană și includ 7 nopți de cazare la bordul vasului, pensiune completă, băuturile (apă, ceai, cafea) în timpul meselor, activitățile la bord și taxele portuare. Dintre croazierele preferate de români se numără cele cu îmbarcare din Roma, Genova sau Barcelona, Hamburg și Rotterdam, de-a lungul cărora vizitează orașe emblematice din Marea Mediterană sau Europa de Nord. Printre cele mai solicitate destinații sunt Palma de Mallorca, Marsilia, Ibiza, Cannes, sau itinerariile care includ insulele grecești, dar și Limassol sau Haifa.

MSC Seaside

Un pachet complet de vacanță este disponibil în varianta croazierei de grup organizat, unde o experiență de 7 nopți are tarife ce încep de la 990 €/ pers. și includ 7 nopți de cazare în cabina aleasă, pensiune completă, transportul cu avionul, bagaje de cală și de cabină, transferul aeroport – port – aeroport, un însoțitor de grup vorbitor de limba română, taxele portuare și cele de aeroport.

Creșterea volumului de cereri este deservită și de extinderea flotei de nave în continuă dezvoltare. În 2022, compania MSC a lansat două noi vase de croazieră – MSC World Europa, care va opera itinerarii în Dubai și Golful Persic și MSC Seascape, o bijuterie de vas ce va naviga în paradisul caraibian. În iunie 2023, MSC anunță lansarea unei noi nave, MSC Euribia, ce va naviga pe unul dintre cele mai iubite itinerarii din Europa – Fiordurile Norvegiei și pentru care turiștii CruiseHub deja au oferte de croazieră de grup la tarife extrem de avantajoase.

MSC Seaview

 Pentru pasionații de croaziere, 2022 reprezintă anul revenirii la normalitate. Atât autoritățile locale, cât și companiile de croaziere au relaxat condițiile de călătorie, oferind premisa pentru diversificarea itinerariilor, lansarea unor noi nave și, bineînțeles, cel mai important lucru, satisfacția turiștilor care s-au reîntors la bordul navelor de croazieră. Astfel, în primele zece luni ale acestui an, numărul celor interesați de o astfel de vacanță s-a triplat față de perioada similară a anului trecut. În plus, credem că în 2023 vom asista la o creștere a numărului de cereri pentru croaziere cu minim 20%, în special pentru cele cu itinerariu în Marea Mediterană. Estimăm un volum de peste 1800 pasageri în prima jumatate a anului viitor.

Grație parteneriatului special cu MSC Cruises, ne bucurăm să oferim astăzi o mare varietate de croaziere de grup. Acestea sunt foarte apreciate, deoarece oferă clienților noștri un pachet de vacanță complet, fără nicio grijă suplimentară rezervării propriu-zise și un raport preț – calitate excelent, atât pentru grupurile de tineri, familiile cu copii sau cupluri.', a declarat Antonio Nițu, Director General, Aerotravel.

MSC Cruises a fost prima companie care a reluat croazierele post-pandemie pe 16 august 2020 și care a mizat pe extinderea și modernizarea flotei, pentru a oferi pasagerilor săi servicii și oferte excepționale.

Traversăm o perioadă fastă pentru iubitorii de croaziere, care au acum posibilitatea de a alege croaziera visată dintr-o gamă foarte variată de itinerarii, ce pot fi descoperite de la bordul celor mai noi nave MSC, beneficiind totodată de tarife foarte avantajoase. În același timp, pentru a oferi o experiență completă a destinațiilor vizitate în croaziere, nu doar ca am diversificat itinerariile, dar am extins șederea navelor în porturi.', a declarat Angelo Capurro, Executive Director, MSC Cruises.

Croaziera este cea mai completă vacanță care include un evantai bogat de experiențe: o destinație nouă în fiecare zi, fără disconfortul nesfârșitelor ore de zbor, al transferurilor chinuitoare și al bagajelor care trebuie iarăși făcute; cazare în cabine confortabile și elegante, cu servicii de curățenie excelente; artă culinară desăvârșită în restaurante de tip bufet și à la carte, cu meniu variat; serviciu excepțional la bord, asigurat de personal capabil să răspundă oricărei solicitări; un program variat de divertisment pentru adulți și copii (spectacole de teatru, concerte de muzică live, ateliere de artă culinară sau degustări de vinuri, clase de dans, artă sau astronomie).

În același timp, fiecare pasager își poate personaliza croaziera, în funcție de preferințe și stilul de viață, adăugând pachete opționale care fac din această vacanță o experiență cu adevărat memorabilă: pachete de băuturi, pachete Spa, excursii opționale și conexiune la internet. Turiștii care aleg o croazieră în grup organizat vor beneficia de confort all inclusive, adică și zborurile cu avionul și transferurile aeroport – port – aeroport, asistență turistică în limba română și includerea tuturor taxelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial