În ce a investit marele premiu câștigătorul „iUmor”, Andrei Ungureanu sau „Omul cu Tourette”: „Am avut probleme”

Andrei Ungureanu sau „Omul cu Tourette', cum mai este cunoscut, a câștigat simpatia juriului „iUmor', dar și a publicului în urmă cu doi ani. Participarea sa i-a adus chiar și marele premiu de 20.000 de euro. Tânărul în vârstă de 28 de ani a reușit să-și împlinească mai multe visuri cu banii obținuți.

Andrei Ungureanu suferă de Sindromul Tourette și scopul participării sale la emisiunea „iUmor' a fost de a face cunoscută această afecțiune, iar oamenii să nu mai judece după aparențe. În prezent, „Omul cu Tourette' este extrem de popular în mediul online și are un simț al umorului ieșit din comun, chiar dacă ticurile sale au fost de-a lungul timpului extrem de judecate.

Imediat după ce a primit banii în cont, Andrei a ales să-i investească cumpătat. Și-a achitat datorii mai vechi, și-a rezolvat o problemă la dantură din copilărie, a investit în instrumente pentru podcast, dar a și donat o sumă frumoasă unei asociații caritabile.

„Nu trebuie să lași părerea nimănui să devină realitatea ta! Toți oamenii au păreri, fiecare om judecă, fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui. Și persoanele care au probleme și dizabilități sau un defect, că, până la urmă, nu suntem perfecți, trebuie să își vadă de drum, adică să nu se lase influențați de ce zice unul și ce zice altul.

Eu asta încerc să transmit! Eu am avut probleme cu dinții și așa am ieșit în public. Era oribil ce aveam în gură, toată lumea se lega de mine de ce nu am dinți, acum se leagă de mine că de ce mi-am pus plastic. Dar nu e plastic, sunt din astea de ceramică.

În mare parte, după ce am primit salariul, m-am trezit dimineața cu ei în cont, am zis WOW!, mi-am luat o mașină, m-am mutat în București. Am făcut o donație, am donat la o casă de copii, iar restul lucrurilor au venit în timp! Mi-am luat echipamente pentru podcast, am investit!', a declarat Andrei Ungureanu pentru cancan.ro.

Andrei suferă de această afecțiune de peste 24 de ani. Așa cum era de așteptat, tânărul a întâlnit o mulțime de situații deloc plăcute, însă marele câștig a fost participarea sa la „iUmor'. Cu toate acestea, „Omul cu Tourette', refuză anumite apariții televizate din cauza neputinței sale de a-și controla ticurile.

„Când am ticurile vulgare, mă simt nașpa. Pe acelea încerc să le țin cât de mult pot eu, dar mă mai scap. Și la Capatos m-am scăpat, pe live, la «iUmor» nici nu mai zic.Și aici, la noua emisiune, m-am scăpat de multe ori, dar n-am ce să fac, ăsta-s eu! Eu nu prea mă duc la emisiuni live, de aia nici nu mă duc la «Neatza», sunt convins că m-ar fi invitat, dar nu pot să mă duc, că cine știe când îmi vine ceva și apoi trebuie să plătesc eu, nu trebuie să plătească ei!', a mai adăugat Andrei Ungureanu, potrivit sursei de mai sus, citată de Redacția.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete