Gata, au plecat! Iată declarațiile vedetelor care au plecat în „America Express”: „Cred că o să plângă foarte rău”

Cele nouă perechi de vedete care s-au înscris în mult așteptata competiție „America Express' au decolat în cursul dimineții de 25 mai spre Mexic.

Înainte de a se îmbarca, concurenții au făcut câteva declarații. Toți sunt emoționați pentru ce urmează să se întâmple, dar și pentru cei dragi rămași acasă.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt echipele care vor lupta cu doar 1 euro pe zi să cucerească Drumul Aurului.

„Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă. Dar în aventura vieții noastre pentru că după 20 de ani, după o perioadă nedeterminată de timp vom fi din nou amândouă. Doar noi amândouă. Fetițele fiind mici, nu au noțiunea timpului și le-am zis că lipsesc o lună, o lună și ceva.Au început să-mi zică ce cadouri să le aduc', au spus Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din aeroport.

„E foarte greu. N-o să-mi fie dor de nimic din țară în afară de soție. O să plângă un pic spre casă, dar o să fie bine. Oamenii sunt răi. Omul când te vede frumos și sănătos, te votează să te elimine, să te dea afară. Noi suntem mari creatori de frustrări', a spus Cătălin Bordea pentru Antena Stars.

Puya și soția sa și-au lăsat fetițele dormind.

„O să fie ce o să fie, să vedem. Fetițele dormeau. Ai văzut filmul ăla singur acasă? Cred că o să plângă foarte rău. O să sară în pat dimineață', a afirmat artistul, scrie Libertatea.

„Pentru mine este cea mai mare provocare și nu am fost așa încântată pentru că știu că este greu. Am urmărit emisiunea și știu ce se întâmplă acolo. M-a șantajat emoțional într-un fel și nu am putut să spun nu', a mărturisit Mihaela Adam, mama vloggeriței Bianca Adam, pentru FANATIK.

Pentru Chef Cătălin Scărlătescu experiența „America Express' nu este o noutate, acesta afirmând că în tinerețe a făcut de multe ori autostopul. De data aceasta, însă, va fi însoțit de iubita sa, Doina Teodoru.

„Până la urmă, toate echipele trebuie să facă cu mâna, trebuie să caute cazare. Eu am făcut de mai multe ori pe milogul, când eram mai tânăr, mă rugam de fete când eram în Costinești să mă lase să dorm la ele', a spus bucătarul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete