În ce a investit Andreea Bănică banii câștigați pentru că a pozat în Playboy: „A fost o sumă destul de mare la acea vreme”

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Andreea Bănică a fost chestionată și despre apariția ei în Playboy. A câștigat o sumă mare la vremea respectivă, dar imediat a investit-o.

În 2001, Andreea Bănică a pozat în „Playboy', revistă dedicată bărbaților. Cu banii cu care a fost remunerată și-a achiziționat un apartament. Întrebată dacă ar poza acum din nou, a spus că da, dacă Lucian Mitrea, soțul ei, ar fi de acord.

„Cred că aș arăta mai bine acum! Dacă soțul meu ar spune «da», mi-ar fi mai ușor să spun «da». La vremea aceea, am spus «da» pentru bani. A fost o sumă destul de mare, 10.000 de dolari, mulți bani pe atunci. Au fost niște bani căzuți din cer. Abia m-au convins Lucian (n.red. – iubitul de atunci, soțul de acum) și tatăl meu să pozez pentru această revistă. Tata, de fapt, a venit cu primul număr din Playboy, cu Dana Săvuică, și mi-a spus: „Dacă vreodată ți se va oferi ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi!'. L-am făcut în toate felurile, cum să mă vezi tu, tatăl meu, dezbrăcată în această revistă! Lucian mi-a promis marea cu sarea, mi-a promis că nu va fi acolo decât el și fotograful', a explicat artista.

andreea-banica-bani-playboySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Bănică a mai dezvăluit public că la respectivul pictorial nu s-a dezbrăcat definitiv. „Mi-au scos bikini în photoshop, atât de mare era rușinea mea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei să facă acea copertă, eu nu mi-am dorit-o, nu-mi plăcea acea poziție, mă uitam strâmb, nu mi-a plăcut deloc.

Mi-a fost rușine. Dar acei bani au fost importanți în viața mea. Cea mai mare parte din bani a unui apartament pe care-l am și azi și de care mă bucur', a încheiat Andreea Bănică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete