Împăcarea familiei Geambașu și declarații interesante din partea lui Marcel Pavel, la Fuego în emisiune la TVR 2 (P)

Împăcarea familiei Geambașu și declarații interesante din partea lui Marcel Pavel, la Fuego în emisiune la TVR 2 (P)

„Drag de România mea!' este show-ul de divertisment în care vorba e la locul ei, în care zeflemismul și incultura n-au ce căuta și în care oamenii valoroși ai acestei țări se pot exprima în voie, într-un spectacol de televiziune realizat la cele mai înalte standard editorial, de imagine. Dincolo de asta, noi venim și cu emoția, cu eleganța și cu mesaje frumoase. Avem cuvinte de laudă pentru cei care ne sunt exemple, pentru acei artiști, actori, oameni de cultură care luptă să mai salveze România de la pierderea ei completă în incultură și mojicie. Ne aducem aminte de trecut și încercăm să privim încrezători într-un viitor pe care vrem mai frumos!

Duminica aceasta, 20 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, în cea de a doua gală a sezonului al cincilea, Paul Surugiu-Fuego a pregătit o ediție de zile mari, muzicală, cu eroi pe care sigur așteptați să revedeți și cu exclusivități una și una. Astfel, veți avea ocazia să-i revedeți în platou, la canapea, povestind și lăcrimând împreună, în premieră, pe cei trei bărbați ai familiei Geambașu reuniți – Petre, Călin și Davin Geambașu. Vom vedea trei generații de artiști care fac performanță și care au înțeles că vremea este cea care șterge răni.

Călin va lăcrima amintindu-și de perioada Școlii Vedetelor', iar Davin va face o exemplificare a talentului său la tobe și va povesti despre dragostea pentru Michael Jackson, cântându-ne, în exclusivitate împreună. Petre Geambașu, vizibil emoționat, va povesti despre Călin și despre dragostea de bunic pentru Davin. De asemenea, tot duminică vom celebra și cei 40 de ani de carieră ai cuplului muzical Doina Spătaru și Petre Geambașu, cel mai longeviv cuplu din istoria noastră. Ei ne vor povesti despre amintirile din turnee, despre durerile și suferințele lor și dacă au vrut sau nu să rămână vreodată în afara României. Ne aduc duete romantice și ne bucură cu prezența lor tonică!

De asemenea, în cadrul rubricii ROMÂNIA DE PE COCLAURI', minunatul Iosif Ciunterei, tânărul care luptă pentru promovarea și păstrarea autenticului, ne va prezenta modalitatea prin care se face bulionul de casă, printr-o rețetă simplă, dar plină de înțelepciune, propusă de o simpatico bătrână din Bonțida, județul Cluj.

Revine la noi frumoasa și romantic Ileana Șipoteanu care face declarații incendiare despre felul ei de-a fi, surprinzându-ne pe toți. Ne încântă cu cea mai recentă melodie a ei și ne povestește despre fiica sa cu regretatul Dumitru Lupu. Totodată, aceasta ne oferă un duet atipic, spectaculos, cu Paul Surugiu Fuego, ducându-ne cu gândul la mare și la frumusețile ei.

În exclusivitate, Marcel Pavel ne cântă și ne încântă și ne povestește cum a trecut peste perioada grea din pandemie și peste diagnosticul greu pe care l-a avut. De asemenea, el ne spune de ce s-a apucat de Conservator și ne cântă, alături de Fuego, un omagiu dedicat părinților, pe un text de referință scris de Adrian Păunescu. Fuego are și el premiere muzicale, iar Supermarket și baletul condus de Florin Mariș vor fi aproape de noi, ca de fiecare data! Nu ratați o ediție plină de exclusivități!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial