Imagini dulci cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la Jubileul Reginei

Zilele acestea, oameni din Regatul Unit și nu numai se reunesc pentru a sărbători incredibilul Jubileul Reginei de platină.

Dar tinerii ei strănepoți au fost cei care aproape au atras privirile joi, 2 iunie, la primul dintre evenimentele regale programate, Trooping the Colour. Prințul George, Prințesa Charlotte și micuțul Prinț Louis au preluat roluri principale la paradă, făcându-și debutul în cortegiul trăsurii, alături de mama lor, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Cornwall.

Mii de spectatori de pe The Mall au aplaudat frenetic, când i-au văzut pe tinerii regali, Kate și Camilla. Micuți prinți și simpatica prințesă au fost îmbrăcați în ținute de culoare albastru deschis, bleumarin și alb. Ei au mai participat la evenimentul anual, doar că nu în această calitate. În anii precedenți, aceștia au apărut împreună cu părinții lor doar pe balconul Palatului Buckingham pentru a face cu mâna mulțimii și pentru a urmări trecerea avioanelor RAF.

Micul George, care într-o zi va fi rege, era extrem de elegant într-un costum. Poate uimit de ce vedea în jurul lui, copilul de opt ani a făcut cu timid un mâna mulțimii în timp ce privea din trăsură, iar mama sa zâmbea și cu siguranță îi spunea câteva cuvinte de încurajare.

Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, a fost îmbrăcată pentru ocazie într-o rochie drăguță albastră. Putea fi văzută zâmbind și fluturând cu mâna din interiorul trăsurii și, la un moment dat, chiar și-a întins mâna pentru a-l opri pe fratele ei mai mic, care stătea în mijloc, să aplaude în timp ce procesiunea se îndrepta către Parada Gărzilor Cailor.

Între timp, cel mai mic copil al lui William și Kate, micul Prinț Louis, în vârstă de patru ani, era plin de entuziasm și extrem de dulce într-o ținută în stil naval.

Trooping the Colour 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Trăsura micilor prinți și a duceselor, cunoscută sub numele de barouche, a fost urmată de o altă trăsură în care erau Contele și Contesa de Wessex și copiii lor, Lady Louise Mountbatten Windsor și Vicontele Severn.

Ducele și ducesa de Gloucester și soțul prințesei regale, viceamiralul Sir Tim Laurence, au procesat în trăsura finală.

Călare în spate, în uniformele lor, se aflau Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și Prințesa Regală, strălucitori în uniformele lor militare, inclusiv noile lor medalii care marchează Jubileul de platină, scrie Hello Magazine.

După paradă, Ducii de Cambridge vor apărea împreună pe balcon cu Regina și alți membri seniori ai familiei regale, printre care Prințul Charles, Ducesa de Cornwall și Contele și Contesa de Wessex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete