Fiul lui Cosmin Seleși a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down: „Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate”

Cosmin Seleși a povestit în podcastul „Acasă la Măruță' despre momentul în care fiul său, Tudor, a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down. Prezentatorul își iubește foarte mult cei doi copii și își dorește ca aceștia să nu aibă nicio problemă.

Tudor, fiul lui Cosmin Seleși, avea un comportament agresiv și avea probleme de adaptare atunci când era mai mic, astfel că actorul a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog. La momentul respectiv, specialistul la care apelase l-a diagnosticat greșit pe fiul său și i-a spus că acesta are sindromul Down.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: «Vezi că are sindromul Down» și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: «Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.» Eram terminat', i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul de la PRO TV a mărturisit că a fost foarte panicat în acel moment și că nu-i venea să creadă ceea ce auzise despre Tudor, care acum are 11 ani.

Cosmin-Selesi-copii-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cosmin Seleși are doi copii

Cosmin Seleși este foarte discret cu viața de familie, iar în podcastul „Acasă la Măruță' și-a deschis sufletul și a vorbit despre multe momente din viața personală. Actorul are doi copii, o fetiță și un băiat.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.
După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva… mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel. Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: «Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău». Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate', a mai dezvăluit el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete