Imagini din cuibușorul de nebunii al lui Răzvan Simion și al iubitei lui. Un detaliu interesant a ieșit în evidență

Imagini din cuibușorul de nebunii al lui Răzvan Simion și al iubitei lui. Un detaliu interesant a ieșit în evidență

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion iubește din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan încă din vara anului trecut, iar relația lor stârnește admirație și invidie deopotrivă.

Deși la început ei au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă. După ce Dani Oțil a mărturisit că mutarea alături de iubita sa l-a făcut mai frumos și amprenta pozitivă a acesteia se vede cu ochiul liber, de curând, pe Instagram a apărut un detaliu interesant din cuibușorul celor doi, spre deliciul fanilor.

Daliana Răducan a postat la Instastory o imagine din livingul lor, iar Răzvan Simion și fiica sa erau etichetați, semn că cei trei ar fi petrecut timp prețios împreună. Relația fiicei lui Răzvan Simion cu noua sa iubită pare a fi extrem de bună.

Fotografia relevă faptul că sunt fani ai serialului „Friends', serial ce a făcut furori în întreaga lume în anii ’90, și nu numai. Toți trei s-au bucurat de episodul care a fost filmat cu ocazia reuniunii celebrelor personaje.

În trecut, Ianca s-a înțeles bine și cu Lidia Buble, dar acum fiica colegului lui Dani Oțil i-a dat unfollow pe Instagram artistei. Cu toate acestea, concurenta sezonului 4 al emisiunii Asia Express o urmărește în continuare pe fiica fostului său iubit.

În urmă cu trei ani, solista a declarat că relația cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion este una foarte bună.

Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani.

Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine.

Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii', povestea Lidia Buble.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete