Ilinca Vandici, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Noi, femeile între noi, dacă nu ne susținem, dacă nu ne apreciem…”

Ilinca Vandici lucrează în televiziune de ani de zile. Într-un interviu pentru Playtech, vedeta a recunoscut că a avut cele mai bune modele în acest domeniu, a vorbit despre Andreea Marin și Mihela Rădulescu, pe care le-a admirat întotdeauna.

„Mihaela Rădulescu. Ea a fost modelul meu pe tot ce înseamnă show-uri de divertisment la vremea respectivă, pentru că îmi căutam repere. Eram și eu un copil, nu eram sigură pe mine, știam ce mi-ar plăcea să fac, dar nu știam exact cum ar trebui să fac asta.

Și atunci era absolut normal să stau să mă uit la cineva, nu neapărat să copiez, cât să mă inspir sau să învăț. Și da, Mihaela a fost unul dintre oamenii pe care i-am urmărit, Andreea Marin de asemenea', a declarat Ilinca Vandici, care urmărea în fiecare sâmbătă emisiunea „Surprize, surprize', de la TVR 1.

„Țin minte că la Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune, cumva Mihaela a venit pe parcurs. Dar cu Andreea Marin am crescut, despre asta e vorba, îi urmăream emisiunile sâmbătă de sâmbătă și o admiram enorm, admirație care se păstrează și în ziua de azi, ba dimpotrivă ea a crescut din ce în ce mai mult.

Cu atât mai mult, cu cât suntem și în relații extraordinare și este un om care efectiv nu încetează să mă surprindă. Deși ai zice că, de atâția ani, ce ar mai putea să spună și să facă, surprinzător mai are multe de spus și de făcut, este un om minunat Andreea', a mai dezvăluit Ilinca Vandici, care e de părere că femeile trebuie să se susțină între ele.

„Mihaelei nu am avut ocazia, însă Andreei i-am mărturisit. Am și băut o cafea împreună, ne-am mai întâlnit de câte ori. I-am mărturisit cu tot sufletul și cu tot dragul și e normal să fie așa.

Noi, femeile între noi, dacă nu ne susținem, dacă nu ne apreciem, dacă nu ne vedem calitățile una alteia, nu avem cum să evoluăm, adică partea aia de invidie, de frustrări sau mai știu eu ce, la mine nu există. Dimpotrivă, vreau să te privesc, vreau să învăț de la tine, vreau să mă inspiri, iar asta face Andreea în fiecare clipă', a punctat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete