Denise Rifai la „Bravo, ai stil”. Prezentatoarea i-a surprins pe jurați: „A fost o experiență interesantă”

Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului Noul sezon Bravo, ai stil!' începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune.

Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul Bravo, ai stil!' pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2. Celebra prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' nu a pierdut ocazia de a le pune temutele' întrebări roșii juraților emisiunii.

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei roșii' impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

La întrebarea Ce ai în poșetă?', Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit. Boamboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii… orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!', a spus cea supranumită Regina Regească'.

Maurice Munteanu a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul Bravo, nu ai stil', dar pentru el e important cine anume dă calificativul. „Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea', a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură. „Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult pe suprafața ei, ai o sclipire specială', a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul Bravo ai stil!', Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

Denise-Rifai-in-platoul-Bravo-ai-stil-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul . Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2! Am foarte mare încredere în acest proiect', a spus Denise Rifai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete