Ilinca Obădescu, primele declarații după ce și-a dat demisia de la Kanal D: „Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei”

Ilinca Obădescu, prezentatoare a Ştirilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul ştirilor până joi, 9 noiembrie.

           Din data de 10 noiembrie începe un nou din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.  Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica .  Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea', spune Ilinca Obădescu.                                                                      

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter, este prezentatoare a Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?', din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog', difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00. 

ilinca-obadescuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete