Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Plămânii mei…”

La sfârșitul lunii noiembrie, Ilie Năstase a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta și-a revenit acum, a fost externat și a dezvăluit cum se simte.

Pe 2 decembrie, Ilie Năstase a fost externat din spital. Analizele i-au ieșit bine, iar plămânii nu i-au fost afectați de virus. Ilie Năstase susține că nu a rămas cu probleme după ce s-a îmbolnăvit, pentru că nu a fost intubat pe termen mediu sau lung. „Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă', a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

ilie-nastase-are-covid-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă'

Ilie Năstase a vorbit, totodată, despre simptomele pe care le-a avut cât timp s-a aflat internat în spital. Recunoaște că faptul că s-a vaccinat l-a ajutat enorm. În prezent, nu urmează niciun tratament post COVID.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson', a mai declarat fostul jucător de tenis.

De unde a luat virusul Ilie Năstase

Ilie Năstase și soția lui au mers într-o scurtă vacanță în Turcia. Din nefericire, aceasta nu a avut un deznodământ fericit, deoarece la întoarcerea în țară, fostul jucător de tenis s-a simțit rău și în urma unui test PCR a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete