Idei pentru o nuntă cu buget redus

Nunta e fără îndoială una din cele mai frumoase amintiri ale unui cuplu, dar în acelaşi timp, poate fi şi o amintire destul de costisitoare. Soluţia e simplă, conceptul DIY (do it yourself) e tot mai răspândit şi mai apreciat, pentru decoraţiuni, bijuterii, haine, amenajări interioare şi nu în ultimul rând, nunţi.

poza 1

Ghirlandă buline Fimomimo, 16 lei

Ghirlandă inimioare Fimomimo, 6 lei

Globuri Sticlă Dcrglass, 5 lei

Aşa că scoateţi-vă carneţelele şi pregătiţi-vă să vă actualizaţi „wishlist-urile', azi am pregătit un super-plan pentru o nuntă cu buget redus.

O nuntă în natură

Când vorbim de buget redus, nu înseamnă că va fi redusă calitatea, dar rezultatul unui moment memorabil ţine foarte mult de atmosfera creată. Şi cu puţină creativitate şi mâini îndemânatice, veţi fi uimite câte lucruri ingenioase puteţi face. Începem cu locaţia: în aer liber. Dacă nunta ta e programată vara, e păcat să nu profiţi de soarele călduros şi sunetul greierilor. Fie că alegi o grădină, o plajă sau o livadă, petrecerile în natură sunt perfecte pentru o nuntă inedită (şi cu costuri substanţial reduse faţă de închirierea unui local).

poza 2

Lustra DropOfNature, 189 lei

Lampă sticlă Lauraungur, 100 lei

Suport lumânare EliteDeco, 16 lei

Abajur VintageDecor.Shop, 42 lei

Lampă sfoară BricaBrac, 30 lei

Lumânări Bijuteriidinsoare, 69/ 149 lei

Decoraţiuni hand-made pentru nunta ta DIY

Acum să vorbim de decor. Dacă petrecerea e afară, poţi decora copacii din jur cu ghirlande colorate şi decoraţiuni din hârtie (sau alte materiale). Alege lumânări şi lampioane pentru o atmosferă comfortabilă şi o lumină caldă pe timpul serii (astfel salvezi şi natura cu o factură electrică redusă). Iată câteva propuneri cu obiecte de iluminat hand-made pe care le-am găsit în magazinele de pe Breslo:

poza 3

Coroniţe împletite YourShop, 14 lei

Vază Facem3D, 20 lei

Bol JasminBlanc, 35 lei

Pentru mese, poţi folosi boluri din ceramică sau borcane pictate pentru buchetele de flori. Azi găseşti tot ce poţi şi nu-ţi poţi imagina în magazinele cu materiale pentru pictură şi furnituri; cu un marker poţi desena sau scrie mesaje pe pahare, făcându-le cât mai haioase şi mai interesante. Cu sfoară sau lână colorată, poţi decora sau crea diverse obiecte unice pe care le poţi folosi în decor sau pe mese.

poza 4

 

Literă PernuteLiterale, 50 lei

Recuzită ochelari Crystal.Ornaments, 1,50 lei

Suport pahare, HomemadeStore, 35 lei

Borcan Crisdeco, 44 lei

Căni Evutza, 54 lei

Ghiveci Luluart, 25 lei

Cutie CadouriCreative, 29,99 lei

Ilustraţie Eszter86, 40 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda